© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















En bragende succes!



Brasen på 0 kg. og 55 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
På weekendens ulketur lykkedes det mig at fange en skalle på 31 cm samt denne smukke skabning på 55 cm.

Efter at have sejlet til pladsen og fodret generøst fra båden med alskens godter var det kun et spørgsmål om tid før fiskene indfandt sig. Et par gedigne brasenbip afslørede da også dette ved midnatstide, men desværre fik jeg ikke sat krogene ordentligt.

Bedre gik det om morgenen, kl. 4:30 var der masser af liv på pladsen, og igen var jeg så heldig, at mine boilies var de mest populære. Efter at skallen var kranet på en 18+10 mm, og rigsene blev flyttet lidt rundt af de kære brasen, begyndte jeg at tvivle på at der var nok foder tilbage derude til at holde på de kære plader, så jeg fik kylet rigsene ud igen med lidt PVA mesh fyldt med knuste boilies og pellets.

Det gjorde udslaget, straks var den der, min specimenbrasen. Jeg nåede i modhugget at annoncere karpe, så også Nicki fik sig lettet af bedchairen og kunne overvære den næsten episke brasenfight.

Det at ingen af mine fem medfiskere formåede at fange noget som helst gør naturligvis kun glæden over min smukke brasen større: Turens fisk, og 15 point for fisken i skrivende stund. Sådan! Lad os bare pakke feederne væk og lukke den kategori for i år.

23-7-2012
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Jeg sad derhjemme og arbejdede. Min makker gad ikke overnatte ved søen og jeg tænkte at 100 var lidt langt at køre for at fange en brasen der ikke findes så jeg blev hjemme. Hvis jeg havde vist at du ville krane sådan en fin fisk ville jeg ikke ha blevet hjemme. Det er sgu ikke hver dag man får en brasen på land. Jeg tror det er 3-5 år siden at jeg landede en sidst, de er svære.
25-7-2012 16:53:01
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
@Mosgaard: Jeg plejer at lave gravad brasen uden at fryse fisken først, det giver det mest autentiske resultat. Men denne fik nu lov at svømme, jeg ville ikke tolde på bestanden uden et bedre kendskab til om arten nu også er veletableret i søen.
Hvor gemte du dig egenligt henne på dagen?
25-7-2012 14:27:17
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
For satan den er fin. Hvorfor er mine brasener altid grå, kedelige og slimede imens dine er sådan nogle flotte nogle? Tog du den med hjem til fryseren?
24-7-2012 14:11:58
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Hahaha... Fin rapport. Det lyder sgu til at have været en hyggelig tur, og jeg er helt vild med Birkelands statistik! Jeg er dog glad for at åens ørreder ikke helt har læst op på denne... ;)
23-7-2012 14:29:44
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
6 mand, 18 stænger, 5 kg forfoder, 12 timers effektivt fiskeri. Resultat: 1 brasen og 1 skalle...
Eller sagt med andre ord - det tager en ulk 113 timer at fange én fisk med én stang. Jeg er ikke sikker på jeg bryder mig om den statistik...
Takker for en rigtig hyggelig tur!
23-7-2012 13:05:20