© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Scrub-no scrub



Fladfisk på 0 kg. og 37 cm. fanget af Torben Ankjærø

Beretning
En tur til det forjættede Ebeltoft gav pote i form af nogle gode scrubs, den største på 37 cm, som her er anmeldt. Der var meget tale om enten scrub eller no scrub, forstået på den måde at de huggede kun inde under land, der var intet på toppene længere ude. Nok det klassiske forårsfænomen. Pighvarene lod også vente på sig til næste tur, desværre. Men hvor er det fedt, at de store skrubber bare knalder hårdt på en kæmpe tobis, så er man også fri for de små frimærker! Beklager billedkvaliteten, jeg havde kun mobilkamera med...

8-5-2009
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
På fladfisketuren havde vi 9 flade med hjem og smed omkring det samme ud igen. Der var ok gang i den på det lave. Torsketuren gav kun den ene med størrelse, ellers fik vi 4-5 andre mindre torsk lidt under 40 cm. Det er ikke overvældende hvad der er af torsk omkring havnen, men er man heldig, kan der godt sstøves lidt op.
14-5-2009 18:40:18
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hvad billedkvaliteten mangler retter du så rigeligt op på i påklædning. Tillykke med fiskene, særligt torsken på 65 på Århus havn er da fornem, dem er der vist efterhånden meget langt imellem. Hvor mange fik i, både på torske- og fladfisketur?
8-5-2009 23:34:09