© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Tømmermændstur ved Glatved



Makrel på 0 kg. og 39 cm. fanget af Laurits Therkildsen

Beretning
Planen var egentlig, at Morten H og jeg denne dag skulle noget så tidlig op, så vi kunne få sat båden i ved Glatved og krane en masse hvar......... Sådan gik det dog ikke helt, da vi sad det meste af natten og snakkede og smagte på whisky.... Ak ja...

Vi kom dog endelig afsted hen under aften (!), og fik lagt nogle slæberigs med sildestrimler ud på sandbunden. Vi fangede ingen hvar - til min store skuffelse - men til gengæld et par fine makreller. Jeg bommede et hug på en sildelignende wobler i det begyndende mørke, som jeg tror havde været sjov at se hvad var...

I skal ikke snydes for et billede af Mortens makrel på 46 cm, som havde været ny klubrekord, hvis den havde snuppet min sild, og ikke Mortens. Kanon flot fisk, må man sige!



-Laurits

28-8-2012
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Den vejede i omegnen af 800 gram, mener jeg vægten sagde.. Vi fik faktisk ikke fisket ret meget, da vi både skulle have båden ned og op inden det blev mørkt. Jeg har aldrig prøvet at sætte i derfra før, så det tog lidt lang tid, men forløb overraskende smertefrit. Havde vi været der noget før, tror jeg det var gået anderledes. Jeg kan da i hvert fald se, at andre (Svarer og B-L) har haft held med hvarerne på¨yderkysten.. Det får et skud igen senere på året, tror jeg..
28-8-2012 22:36:46
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja det er da noget af en basse - vejede i sådan et dyr? Underligt med de hvar, der er godt nok mange der har blanket på dem derude i år.
28-8-2012 15:06:37