© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Karpemaraton



Karpe på 6.1 kg. og 69 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Så blev det min tur til at få ferie, og det skulle selvfølgelig udnyttes. Det var lang tid siden, jeg havde haft en karpetur, og med sidste tur in mente, hvor jeg desværre aldrig fik et billede af karpen på 83 cm og 9,5 kg, så var der dømt revanche. Efter nogle dages opfodring af pladsen, skulle det første slag stå fredag til lørdag. Det gik også ganske udmærket, idet jeg fik fire runs i løbet af natten med to fisk på land, og to som jeg desværre mistede på nærdistancen. Første fisk var en mindre skælkarpe på 5,7 kg og 67 cm som huggede kl. 02.00 om natten, se billede.



De to næste fisk mistede jeg desværre helt inde på nærdistancen, hvor krogholdet lige pludselig røg. Især den ene af dem, vil jeg meget gerne have set, da den kæmpede noget bedre end de andre. Kl. 07.00 om morgenen lykkedes det heldigvis at få en fisk helt med ind til nettet. Endnu en skælkarpe, som var lidt støre den anden, 6,6 kg og 72 cm. En løber overværede seancen og assisterede med et par billeder.

Næste dag fik jeg selvskab af Jonas, Tommy og min lillebror. Som Tommy skrev var det rigtig hyggeligt med god mad på grillen, øl og morgenmad på sengen. Karperne var i bidehumør allerede tidligt på aftenen, således lykkedes det mig, at lande en karpe på 6,1 kg og 69 cm lige efter grillmaden og lige efter Tommy's mistede monster :). Stemningen var på sit højeste, og vi regnede med, at vi skulle krane fisk i vildskab. Sådan skulle det dog ikke gå, for først kl. 02.00 om natten var der igen bud efter min boilie. Denne gang også en mindre fisk på 5,7 kg og 69 cm, som fik lov til at svømme med det samme uden billeder. Resten af natten skete der ingenting, før om morgenen hvor Tommy fik sin fine spejler.

Næste aften besluttede jeg mig for at tage en overnatning mere uden selvskab, da jeg stadig manglede den helt store karpe. Desværre blev det heller ikke denne nat til en af de store, og jeg måtte tage til takke med en enkelt tyk skæller på 7,0 kg og 68 cm. Min far kom forbi om morgenen på vej på arbejde og skød et par billeder.



Knæk og bræk
Kasper

4-9-2012
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
@Pæren

jeg driller bare ;-)
5-9-2012 9:51:55
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
@Bjerre: Lyder godt! Jeg kunne dælme godt tænke mig at fange en karpe, der kan gå på listen i år. Eller bare en karpe i det hele taget... ;-)
28-2-2013 18:32:57
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Jojo, skulle bare lige være sikker på målene ;)
4-9-2012 22:54:05
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Fine fisk. Min karpesæson 2012 er (næsten) helt i kloakken, da alt sommerfiskeri er mislykkedes fælt, så jeg bliver sgu ligefrem misundelig på disse mange fine "småfisk" ;)
- Btw , fedt så tæt topstriden er!
4-9-2012 22:03:23
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Øh nej Tommy den har hele tiden været 72 cm...
Bjarke du bliver ved med at sige, at jeg skal guides, men jeg synes nu, det er lang tid siden, jeg selv er blevet guidet til fisk. Til information kan jeg sige, at de pladser vi fiskede på, var nogle, jeg havde fodret op flere dage i træk, og dermed guidede jeg vel Tommy til en fisk. Tror ikke han kendte pladsen i forvejen?

Laurits jeg vil meget gerne guide dig til en karpe, du siger bare til, når du har tid..
4-9-2012 21:45:39
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
@Pæren

Du går benhårdt efter en back to back sejr i konkurrencen. Tillykke med dyrene!

@Laurits

Til info, så guider Pæren ikke til fisk. Han er mest til selv at blive guidet ;-)

4-9-2012 21:18:37
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Fine fisk! Og rigtig hyggelig tur. Men var den på 72 cm ikke kun 71 cm...? :)
4-9-2012 18:57:24
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Kanon flotte fisk! Stort tillykke!!! Hvornår skal du guide mig til sådan et par stykker?
4-9-2012 14:25:50