© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

MulteMulte på 0 kg. og 47 cm. fanget af Andreas Svarer

Beretning
Var sammen med bror og Jonas R taget på en kortere aftentur efter multer, for at se om vi kunne gøre Morten og Martin kunsten efter, og der gik heller ikke længe før jeg havde en til at sutte brødet i sig. og inden den hverken noget at finde ud af hvad der var op ned var den allerede i nettet, langt fra den største, men det var min første nogensinde så jeg var godt tilfreds.
som aftenen skred frem var det som der blev lidt længere mellem multerne, og de blev utroligt svære at spotte i det svage lys, men endeligt for morten én til at ta' men mærker ikke fisken, 30 sek senere har han en til at tage igen men bummer også den, og samtidig kommer de en dame forbi med sin hund og mens Morten står og forklare om multer osv. lister jeg en brødklump ud i området og der går ikke længe før brødet forsvinder i et lille hvidt glimt, og denne gang bliver den hængende, og selvom vi ikke troede det var muligt var den endnu mindre end den forrige, men den ville heldigvis gerne slås, men måtte til sidst opgive og glider ind nettet.
Nu var det efterhånden ved at være meget svært at se fiskene så Morten og jeg finder et sted hvor vi kan rense fiskene, og mens vi står der kommer Jonas over til os og spørger om han må låne en krog for der var lige en 4kg+ der lige havde sprunget linen!
vi giver det en times tid mere men der er de forduftet..

5-9-2012