© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Den blanke men slanke & Den stygge men tykkeHavørred Kysten på 0 kg. og 55 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Jeg ser det som min fornemste opgave at holde forventningerne høje op til ulkens kystweekend, så i dag måtte jeg af sted igen. Sidste uges hot spot havde været særdeles velbesøgt hele ugen, så en ny plads fik chancen da sønnikke skulle have sin middagslur. På trods af temmelig farvet vand og rock i synagogen kunne, jeg da mit 2-timers frikvarter rindede ud, gå tilbage til bilen med et par dejlige fisk på tasken. Specielt den farvede fisk gav en stor oplevelse og i lang tid var jeg overbevist om, at den var et godt stykke over de 60 cm og måske endda ny pr. Den havde dog bare valgt at kæmpe alt hvad den havde lært, for da den gled over netrammen var den så godt som død og forsøg på genudsætning havde jeg ikke videre held med.

15-9-2012
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Fedt at det kan kombineres, lille barn og fisk med hjem, min chance for storfisk i år spildte jeg desværre, ved at komme tomhændet hjem fra Skjern å....

Måske en lille kysttur kunne redde æren...
16-9-2012 17:16:16
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Jeg må sige du er dygtig til at få mine forventninger helt til tops! Flotte fisk i øvrigt - og fedt du får udnyttet den tid, som bliver stillet dig til rådighed:)
15-9-2012 23:14:29