© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Efterår og skumsprøjt



Havørred Kysten på 0 kg. og 64 cm. fanget af Andreas Svarer

Beretning
Har i efterhånden lidt for lang tid haft en kystørd' over de 60 tilgode - enten er de bare drattet af, rettet krogene ud og ellers er jeg bare rendt zig zag imellem dem. I dag lykkedes det dog endeligt, men der skulle også noget nær perfekte forhold til, med skumsprøjt og plumret vand.
Jeg gik forrest med bornholmeren og Morten bagved med bombardaen, og selvom om han havde fisk hele tiden, og nogle gange to af gangen, manglede de lidt størrelse. Jeg fortsatte ihærdigt med stålet, og blev snart belønnet af et godt hug helt inde mellem tangen, og en lidt nervepirrende fight tilfølge, hvor vi kunne se hvordan krogen sad mere og mere yderligt for hver gang vi så fisken, men det lykkedes til sidst for Morten, at få fat om halen og i samme splitsekund røg krogholdet! Vi fik skudt et par hurtige billeder og så kunne den ellers få lov, at svømme videre mod åen.
Ret hurtigt fik Morten skiftet til et søm og efter kort tid fik han én lige under halvmeteren. Vi prøvede et par pladser mere, men fik her kun undermålere. Da vi havde været tidligt oppe, og turen var reddet, valgte vi at kalde det for en dag og drage hjemover. Glade, trætte og forblæste.

K&B Andreas

16-9-2012
Andreas Svarer | avsvarer1@hotmail.com
Mange tak! vi må se om de kommer væltende til mig nu så;)
18-9-2012 21:13:17
Jens Lillelund Hammer | jens_lillelund@hotmail.com
Fedt med sådan en belønning ovenpå nogle uheldige ture!
17-9-2012 17:49:12
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke med fisken Andreas! Ihærdighed belønner sig - og så med en fantastisk kobberfisk!

17-9-2012 11:23:33
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Nydelig! Ikke mange dage siden, at Morten fortalte mig hvor uheldig du havde været med de større eksemplarer på kysten. Nu kommer det så sikkert til at gå stærkt med de større ;o)
17-9-2012 10:17:11
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Sådan Andreas,stort tillykke med den flotte fisk!
16-9-2012 22:11:56