© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ulketurs-nap



Havørred Kysten på 0 kg. og 60 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Ugerne op til Lommeulkens årlige efterårstur til den danske kyst havde budt på havørredfiskeri i absolut verdensklasse. Fisk på halvmeteren og større var blevet hverdagskost og man kunne frygte, at det næsten var for godt til at være sandt.
Fredag var jeg sammen med Morten og Martin tidligt på færde og trods bunker af optimisme skulle der knokles for fiskene. Det meste af dagen blev brugt på vejen og med forgæves traven langs kyster der var ufiskbare grundet trælse vindretninger og tangpåvirkning. En enkelt blank på 53 cm fik Martin tilkæmpet sig inden jeg måtte hente sønnikke i børnehaven. De fandt dog fisk om aftenen, så lørdag morgen var jeg klar igen, men trods første mand henover et par gode pladser skete der ikke andet end en mistet halvmeters og en landet ditto af Søren der var kommer til pladsen med Tommy. Op af dagen fandt vi for alvor fiskene, men talentet manglede i den grad og da klokken var 18 kunne jeg notere 6-7 mistede fisk på den rigtige side af de magiske 40 cm. Nu er jeg heldigvis et stædigt bæst med gode fiskekammerater, så da jeg foreslog en gåtur på et par kilometer til en sidste plads inden mørket faldt på var "Kluden" overbærende. Han troede vist ikke rigtig på det, men ville gerne holde mig med selskab. For at gøre en allerede lang historie kort, så røg vi gevaldigt i fisk. Ja, det stod faktisk efter os med havørreder!
Første kast skralder en blank fisk over halvmeteren på blinket og jeg når knapt at ærge mig over, at den ryger af i et spring, for kort efter har jeg landet fire fisk med en udsat hanfisk på 60 cm som den største. Der var virkelig fisk i karret i en grad jeg ikke mindes at have oplevet tidligere under efterårsfiskeri!

Tak til alle ulke der var med til at gøre weekenden til en dejlig en af slagsen. I mine øjne er foreningen bedre kørende end nogensinde, det er sgu fedt!

1-10-2012
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tillykke. Det er imponerende at den mindste fisk på listen er 60 cm. Det er godt gået.
2-10-2012 10:39:08
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Selv tak for en rigtig fed weekendtur! Og jeg vil give dig helt ret, foreningen kører ganske godt for tiden - lad os fortsætte sådan.
2-10-2012 10:32:55