© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Flot vinterdag



Gedde på 5.9 kg. og 92 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Lørdag var der endeligt en åbning i vejret - De større søer var netop nået at blive helt eller delvist isfri, vinden var ikke til gene og som en kærkommen bonus var der en masse sol, der behagede fiskerne og måske endda kunne få fiskene lidt på finnerne, på trods at det ret så kolde vand.

Skallerne i tanken var meget små, og et sats på at forbedre beholdningen slog fejl. Alligevel valgte vi at satse på skallerne,og lade de store gummidyr og woblere blive i tasken. Med den lave fart så Morten også muligheden for at spotte aborre på loddet og få lidt bonusnap, så han riggede to agnstænger op suppleret med både en dropshotting og en klassisk jigstang.

Ude på søen var der faktisk fint gang i gedderne, særligt på mine rigs, som modsat Mortens var uden smil, perler og pynt. Desværre glimrede de større sømkasser ved deres fravær, nok fordi skallerne altså var ret så pjevsede i størrelsen, og da de første smågedder havde ædt de største af de små agnskaller, så var det lige før det var sandsynligt med aborre på geddegrejerne. Ja faktisk var der en serie nap uden fast fisk og med slidte skaller uden huller til følge, som vi var enige om nok måtte tilskrives en stime hidsige aborrer.

Over middag fik jeg dog endeligt en hæderlig fisk, hvilket vist var udslagsgivende for Morten, i det han nu skiftede til mindre prangende rigs.

Herefter prøvede vi lidt andre pladser på søens skyggeside, hvilket overhovedet ikke blev belønnet, bortset fra lidt aborre-action til Morten og hans jig. Frosten satte dog også hårdt ind ud på eftermiddagen, og en tynd film af is bredte sig på det nu blikstille vand, og der var godt til knas de sidste par meter ind til land.

4-2-2013
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Tak for en super hyggelig tur Allan:) Kasper der har du helt ret ;)
6-2-2013 15:29:01
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Godt at se, at der var nogle der udnyttede det gode vejr og fin fisk i øvrigt. Morten der er vidst for meget bling bling over dig :)
4-2-2013 15:45:15