© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Løse skæl



Havørred Kysten på 0 kg. og 49 cm. fanget af Henrik Dalby Ravn

Beretning
Var et smut ved kysten med Andreas i forsøget på at finde nogle blanke. Med temperature omkring 0 grader var det dejlig at solen kiggede frem først på dagen. Inden for den første time havde jeg en følger efter bornholmeren. Efter en håndfuld kast uden mere interesse fra fisken røg der bombarda og flue på. Det hjalp dog ikke. Vi fortsatte hen ad kysten, med lidt mere tro på fisk, selvom vi ikke var helt tilfredse med vandtemperaturen på 2 grader.
Et godt stykke længere fremme i noget roligt råber Andreas efter mig. Inden jeg når hen til ham, har han flere fisk til at hugge. Den ene lavede endda en god bølge. Jeg får lidt mere fart på og vi kan stå og fiske på en stime fisk den næste halve time. Det lykkedes at få en håndfuld omkring målet. Jeg får fat i en af de lidt bedre på 49 cm. Vi blev enige om, at det måtte være den Andreas havde efter blinket. Så tak for hjælpen Andreas!:)
Pludselig kan vi se fiskene i overfladen. De kommer nærmere land, for til sidst at bryde overfladen i høj fart helt inde foran land. De må have været på jagt inden over det lave vand. Det mærkelige er dog at fiskene forsvinder lige efter. Vi mærker ikke det mindste og ser ikke en eneste fisk den næste time inden turen går hjem.

/ Henrik

7-2-2013
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Tillykke med fiskene! Godt at se en blankfisk på forsiden igen!
8-2-2013 8:22:11