© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Metersfisk...



Gedde på 0 kg. og 94 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
kunne jeg ikke fange nogen af... Men der var rigtigt godt til nap, da Bjarke og jeg var ude at fiske onsdag. Eller i hvert fald var der godt til nap på de skaller Bjarke udvalgte sig fra i agntønden. De første par timer blev jeg nærmest fisket midt over, da han nappede den ene gedde efter den anden, og knapt nåede at søsætte en ny skalle før flåddet atter forsvandt.

Det betød dog ikke, at jeg kunne slappe af, thi brændt barn skyr ilden, og efter Bjarkes "menage-a-trekrog" sidste år havde han da fået forbløffende stor respekt for krogsæt og geddetænder.

Ud på eftermiddagen kom jeg dog med i kampen, et par fisk eller tre lige omkring de 90 cm og så et par pippere, det fik jeg da heldigvis reddet mig.

Bjarkes fangster har jeg ikke tal på, har lykkeligt glemt det faktisk, men mon ikke han gnider yderligere salt i såret ved ved at lægge en rapport. Suk.

28-2-2013
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Også en fin fisk Allan! Det lyder til at I havde nogle action-packed timer!
28-2-2013 15:37:49
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Lyders om en spændende tur. Jeg glæder mig til at høre hvordan Bjarke erindrer dagen...!
Og så fik vi samtidig lige forsiden fyldt ud med sømkasser. Det kunne jo nok godt være et tegn på at man skal frem i skoene, hvis man vil score nogle ordentlige point i denne kategori!
28-2-2013 13:53:51