© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Referat fra helttur


årets helt-tur skulle sædvanen tro gå mod Støvring Dæmningen. Der blev, trods logistiske vanskeligheder, afholdt rig-bindingsaften, hvor den turansvarlige trakterede de øvrige fremmødte ulke med pastaret og pilsnere.

 

Vejret på dagen var blæsende fra vest, men det forhindrede ikke de 5 ulke i at drage af sted. Ankommet til lokationen, kunne ulkene lettet konstatere, at den hårde vind kom lige ind i ryggen, og når man sad nedenfor dæmningen i sin festivalstol, var det faktisk helt forårsagtige forhold.




Nicki var som annonceret MasterChef, og trakterede de meget koncentrerede helt-fiskere med en formidabel omgang karrysuppe med kylling, porrer (CoL (Cut on Location)), vandkastanjer og sørme også brød.



Således genopladede fiskede de ihærdige ulke videre med fornyet tro på forehavendet.


 

De fangstmæssige resultater var overraskende gode, om end der ikke blev set så meget som én eneste helt. Flere ulke synes dog at kunne fornemme hvordan fiskene bare stod og grubbede sig op ad linerne. Hvad der ikke blev fanget af helt, blev der til gengæld snuppet i havørreder.

 

Hér Tue med en fin lille blankfisk:

 

Om det var udsigten til en blank undermåler, der fik lokket Falcken ud i blæsevejret er uvist, men pludselig dukke den 6. ulk op mellem tagrørene.


 

Der blev fanget en del undermålere, men en enkelt blank nåede over de magiske 40 cm. Den gik ikke overraskende på den mest griske fiskers stang (sandsynligheden talte også derfor, hvis man kigger antal stænger ;-)), og Morten Svarer får derfor turens fisk med denne blanke skønhed, som han på fornemste vis fik poseret med for kameraet.


og igen


En enkelt falder på ca ½meteren kom også op til et hurtigt foto.



Alt i alt en god dag, hvor der blev hygget og fortalt røverhistorier over den varme suppe.

 

Tak for en dejlig tur, drenge!

 

- Laurits


7-3-2013