© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Det gule rev IIITorsk på 0 kg. og 87 cm. fanget af Daniel Lindvig

Beretning
På et nyt vrag fik jeg et super hug, som senere viste sig at være to sej omkring 7 kg. Dagens absolut sjovest fight for mit vedkommende. Da det endelig lykkedes at få de to fisk op til båden, havde Morten desværre set sig lidt misundelig på hele situation, så istedetfor at gaffe fisken-ligesom skipperen fint gjorde med en af dem, så prikkede han lidt til fiskene med gaffen et par gange inden han hurtigt, men effektivt rykkede pirken ud af munden på den ene af de to sej... Lige på det tidspunkt kunne man godt ha' ønsket sig en lidt mindre misundelig sneglemand ved sin side:) Anders fik en fin sej efterfølgende (ca. 5 kg) en lille lange og nogle fine torsk. Morten fortsatte stimmen med et par gode sej, lidt torsk, et par små langer og en fin havkat omkring 3 kg (gad vide om havkatten æder nogle af de sneglearter Martin L på samme tidspunkt sad og studerede flittigt på marin?). Jeg fik en torsk på 87 cm foruden et par mindre torsk og sej. Sluttelig fik jeg et lidt for solidt hug på et vrag, som dog fulgte med ligeså stille og tungt. Der var ikke mange tegn på fisk, men skipperen var overbevist om, at det var fisk og han skulle få ret. Efter at ha' kranet armene tynde i længere tid, viste det sig, at der var fisk på! En meget hvid og løs i kødet torsk der sad på en af de to 500 grams pirke og tilsvarende gummisprutter og andet møg jeg havde hevet 120 m op i gennem vandsøjlen imod strømmen. Sjove og kvikke kommentarer var der nok af resten af dagen... Supert.
Alt i alt en meget hyggelig dag på revet med godt selskab og fint fiskeri:)

21-5-2009
Anders Isak Jørgensen | izaak.jr@gmail.com
Super beretning Daniel. Ja, det var sgu en go' dag... men man kan jo ikke helt lade være med at skænke den gode Martin L. aka. "snailman" en tanke hjemme i laboratoriet. De snegle må være fulde af gak og løjer... :p
23-5-2009 10:31:43
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
@Jonas: Der er allerede et par poser med dit navn på:) Brugte beastmasteren, hvilket var fint. Prøvede lige kort den anden stang, men linen på Penn Slammeren var for dårlig, det kostede en god fisk. Brugte ikke dit multi hjul. Som tidligere skrevet, så skulle det være hjemmelavede forfang med minimum 1.0, tyndere holdte ikke.
22-5-2009 12:04:37
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Hold da op det lyder til at have været en god tur! Mon ikke det koster et par gode filetter for leje af grej...? ;-)
Var det forøvrigt det lette eller det tunge grej du fik fiskene på - og kunne det holde til mosten?
/Jonas
22-5-2009 9:08:25
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Sikken en tur, tillykke med alle fiskene!
21-5-2009 23:06:11