© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Streetfishing i Bronx



Rimte på 0 kg. og 40 cm. fanget af Nicki Eriksen

Beretning
Var på gåben igennem Silkeborg idag, og kunne konstatere at søerne var vågnet efter vinterens dvale. Jeg kunne endda spotte flere rimter, hvoraf nogle havde en rigtig fornuftig størrelse. Laurits og Allan fik en advisering, og en af dem endte endda med at troppe op hen ad aftenen for at skrabe lidt point sammen.

Metoden var den sædvanlige. Lægge et stabilt brødspor for at lokke fiskene til, vente på rimterne kom, være en idiot og glemme at rigge ordentligt til, se rimterne komme, rigge til med abstinensfingre. Den slags...

Det lykkedes mig heldigvis at kroge 4 rimter inden Allan kom drønende. Vi skiftede plads, og jeg tog 2 mere inden jeg begyndte at bomme fælt. Så forfærdelig fælt... Heldigvis virkede min fodring til Allans store tilfredshed, men det kan han jo berette mere om.

Det er nu rimterne er fede inden legen, så det er med at komme afsted. Hvis nogen af ulkene vil have en bid af kagen kan i komme forbi Silkeborg snarest, gerne på en dag med fint vejr, og jeg skal gøre mit bedste for at i får fisk på.

15-4-2013
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
der bliver også strakt både arme og hals ;-) Tillykke med fiskene - og tak for buddet!
16-4-2013 23:19:20
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Godt billede, og uden syge dobbelthager, på trods af at det er en rimte :D
15-4-2013 22:35:01