© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Blank og trind



Søørred på 2.25 kg. og 55 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Uden det mindste besvær fik jeg lokket Nicki med en tur på søen i jagten på en søørred, og jeg glædede mig usigeligt til forhåbenligt at opleve noget af den rendyrkede fangerglæde.
Vi var tidligt ude, og kl. 6:00 var båden på rampen. Efter lidt ekstra sejleri grundet en glemt grejdetalje var vi i gang på det udvalgste spot. En del små-ørreder sprang lystigt i det stadigt tidlige lys, men ingen gad nappe. Planen var fra start at fiske lidt dybere op af dagen, når solen stod højere, og efter 4 timer uden ørred blev der sat diverse rapala'er med mere ske på alle stængerne. Måske chancen for velkommen bifangst af aborre dermed også blev lidt større.
Med grej der gik dybere skulle andet vand naturligvis findes, og fiskeriet blev mere opsøgende. I et område med masser af byttefisk på loddet gav det pote, og jeg fik denne nydelige fisk.

18-5-2013
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hov, der skete noget sammenblanding i mine links, her er de tre jeg prøvede at smide på:


19-5-2013 21:05:49
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
@Jonas: Det giver vist ikke den store statistiske sikkerhed for noget som helst, men jeg har haft held med disse tre modeller:


:)
Jeg har haft en del forskelligt i vandet, inkl. larven fra SG, men en del endegrej kæntrer, trækker skævt, eller går som en streg i vandet med den fart jeg har i båden. Jeg tror Rapala og Yo Zuri er lavet en tand mere præcist end så mange andre woblere, for de ser ud til at holde den rette kurs og arbejde fornuftigt, trods den megen fart på de små agn.
19-5-2013 21:02:33
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
For pokker, hvor har du da fået taget på de ørd'er! Det er nu altså nogle volsomt flotte fisk!
Hvilke woblere har du haft held med?
19-5-2013 20:29:47
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Ild i dig, skal du have cuppen afgjort inden du går på sommerferie? Nå ja, sygt flot fisk i øvrigt:-)
19-5-2013 14:31:02
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Skru lige ned for vildskaben! Hvis du bliver ved med at hive ørreder op af suppen, kan du snart ikke gå for at være medefisker. Det ser for vildt ud med alle de prikker.
19-5-2013 10:02:12