© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Trøstepræmie :)



Aborre på 0 kg. og 34 cm. fanget af Nicki Eriksen

Beretning
Hvad gør man når Allan har smadret 2 kæmpe søørreder på forsiden, og spørger om man vil med på et morgensats..? Nemlig. Så klokken 6 var vi ved vandet og godt i gang med at smække båden i. Båleriet havde vi valgt at placere på den første time, så klokken 7 var fiskemaskinen velsmurt og velkørende. Allan proklamerede gang på gang springende ørred. Jeg så kun plaskene. Heldigvis bød dagen på meget at kigge på udover fisk. Blandt andet en ubekræftet fiskeørn.

Der var masser af fisk på loddet, masser af tro på projektet, men fiskene var ikke så vilde med projektet som vi var. En pr i aborre til mig kunne det da blive til, imens jeg måbende kunne se hvor vild kondi der var på den søørred Allan tog senere på dagen. Jeg orkede virkelig godt at fange sådan en.

Så nu sidder jeg her, uden ørred. Og det er bare helt fint. For i min mave ligger aborren, som var så dejlig fin og pangfarvet, var pr, og smagte helt kanon. Jeg har stadig lidt landsyge efter at have gynget rundt i Asger II, og jeg kan stadig fornemme hvordan ørredens brede ryg føltes i hånden. Da Allan fik sin fisk sagde jeg: "Jeg er ikke misundelig, men jeg begærer den fisk der."

Det gør jeg såmænd stadig, og jeg glæder mig til det bliver min tur, og siger tak for oplevelsen.

18-5-2013