© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Pr. karpetur III



Karpe på 7.75 kg. og 74 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Efter endt fotosession får jeg sat et par nye clubmix boilies på rigget og er klar til at kaste ud igen, men så langt når jeg dog aldrig, da mine stang med monstercrab lige pludselig sætter i voldsomt run. Jeg kaster mig over stangen og får givet modhug, hvilket bliver besvaret at et kæmpeplask fra modsatte brink. Allan var egentlig på vej tilbage mod sit eget telt, men mit råberi og fiskens plasken, får ham hurtigt til at ændre retning. Fisken kæmper på samme måde som de foregående, så belært af dette sætter vi os i båden med det samme, så fisken ikke kan gå i buskene. Denne gang lykkes det også, og Allan kan lande endnu en skønhed uden større dramatik. Inde ved land landende vægten på 7,75 kg og længden sagde 74 cm, det var næsten for godt til at være sandt, det eneste der manglede nu var en fisk over de magiske 10 kg!
Resten af natten forløb dog uden det store dramatik fra min side, men det var næsten også Allan's tur nu til at prøve kræfter med de fine fisk :-).

Hele næste formiddag sker der ikke det store, og turen bliver derfor sat mod Århus. Tak for en god tur Allan, man må sige at du fik ret med dine pr. forudsigelser :-)

25-5-2009
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Rigtig rigtig fine fisk!!! Er ikke det mindste misundelig, nej nej...
Sådan nogle fine spejlerne ville jeg gerne have på måtten!
26-5-2009 20:10:59
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Fine karper Kasper!
26-5-2009 9:59:41