© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Forbedring



Suder på 0 kg. og 50 cm. fanget af Bjarke Birkeland

Beretning
Efter at have hevet nogle sikre suder-point i land var det i går tid til at udforske nyt vand. Havde længe haft en sø i tankerne som burde kunne holde sudere i en god kaliber. Søen er svær at fiske fra land så planen blev at snige jollen ud og ankre op langs sivbræmmerne. Fra første kast var der fuld action på pladsen - bare af alt andet and sudere. Der var konstant nap - gedder, rudskaller, gråskaller, aborrer og også en enkelt ål forgreb sig på det groveste på mine regnorm - det lykkedes faktisk på 2 timers fiskeri at kroge 3 gedder med den største på godt 2 kg, alle på orm...
Solen var efterhånden ved at gå ned og i det sidste lys kom der endelig det rigtige hug - stangen krøllede og en fin suder bragede direkte ud i åkandebæltet. Med fuldt pres lykkedes det at få fisken voldet ud af morasset og fighten kunne forsætte i frit vand. Sikkert i nettet kunne fisken beundres - 50 cm smuk suder, søens potentiale blev bekræftet!

24-5-2013
Andreas Svarer | avsvarer1@hotmail.com
Fedt når et sats lykkedes! tillykke med fisken:)
25-5-2013 10:46:20
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
For søren da, du hæver barren! Ikke tosset, at den første og eneste suder rammer halvmeteren, det er jo nok hverken den mindste eller den største.
24-5-2013 12:11:28