© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Slimet PR bifangst



Brasen på 4.2 kg. og 64 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Det er ikke altid at tingene lever op til ens forventninger - men det er jo heldigvis ikke altid så skidt endda... ;)

Pæren og jeg havde sat hinanden stævne som en revanche for sidste weekends aflyste søørredtur. Vækkeuret ringede allerede kl 03.30, men vi erfarede, at solen havde været endnu tidligere i gang - der var sgu stort set lyst allerede!
Nå, men hurtigt lidt morgenmad og afsted til søen, så vi forhåbentlig kunne nå lidt fiskeri inden solen fik alt for meget kraft.

Vi var på søen i godt 10 timer, og som ventet var det om morgenen der var mest gang i ørrederne. Vi havde 4 tilbud, men desværre lykkedes det ikke at få nogen af dem til at blive hængende. Til gengæld kunne vi more os med lidt gedder, nogle mindre aborrer og så denne slimede fætter, som forelskede sig i en 7 cm leddelt Rapala fisket på 4 m dybde over 12 m vand!

Jeg proklamerede tidligt i fighten, at det var en gedde, da den gik tungt og roligt. Men da jeg første gang så fisken fra oven i det klare vand, nåede jeg et kort øjeblik at tænke søørred inden den lagde sig på siden og min PR søørred forsvandt tilbage til drømmeland...
Alligevel er det nu svært at være meget skuffet over en fisk som denne, og det lykkedes da også at få gjort nettet nogenlunde rent igen bagefter... ;)

2-6-2013
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Haha, tak for kommentarerne allesammen!

@Kasper: Jo jeg lagde godt mærke til at tingene rykkede sig, men fint at du kunne få det hele tilbage på rette plads. Håber at du finder en løsning på et tidspunkt...
3-6-2013 13:37:13
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Det er dælme en bisset måde at trumfe min brasen på! Troede ellers jeg havde en nogenlunde sikker førsteplads der! Fremover er der led-delte rapalawoblere monteret på alle mine bolt-rigs! Tillykke med fisken:-)
3-6-2013 12:23:15
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Skørt :)Men fin plade!
3-6-2013 12:01:06
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Tossede brasen! Jens nappede jo også en pæn brasen på wobler i selv samme sø sidste år. Måske det er den taktik jeg skal igang med.... hmm.... Anyway, tillykke med PR'en - rigtig flot plade.
3-6-2013 10:14:13
Kasper Stengaard Sørensen | ks_connection@hotmail.com
Kanon plade! Som du nok lagde mærke til da du tilmeldte fisken, blev forsiden på ulken pænt mærkelig. Det er en pudsig bug, jeg kæmper med, som er forbundet med den tekst, der vises sammen med rapport billedet på forsiden. Jeg har tilladt mig at beskære den til fordel for "normalt" layout.
2-6-2013 22:44:44
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det var da noget af en plade, og så på wobler!! Jeg har før hørt om møgstore gydebrasen, der æder søørredfiskernes regnorm, og jeg har også tit hørt om mellembrasen på kunstagn, men her går det da op i en højere enhed. Vild fisk!
2-6-2013 22:03:51
Tommy Norin | tommy.norin.mail@gmail.com
Skøre brasen! Men tillykke med PR'en da :)
2-6-2013 20:15:01