© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















PR søørred



Søørred på 2.3 kg. og 56 cm. fanget af Jakob Thyrring

Beretning
Fisketurer med ørred-hviskeren (Peter S) har ofte været givende, så da han var klar på tur efter søens ørreder, skulle det udnyttes! Peter lovede at stå for mad, kaffe og øl hvis jeg så til gengæld stod for bil og båd – at jeg så alligevel måtte betale for maden, og kaffen var glemt derhjemme, skal jeg lade være med at komme nærmere ind på. Godt på vandet blev stængerne sat, og jeg når lige at proklamere ”nu går det snart amok”, inden min stang bøjer sammen, og den første fine ørred er i båden. Efter dette lille visit skulle der gå nogen tid inden der igen var kontakt til fisk. Denne fisk var til gengæld værd at vente på. Hugget var pludseligt og så kraftigt det næsten rev min stang i vandet. Der var ingen tvivl om fisken var god – kraftige lange udløb inden den brød overfalden til den vildeste flyvetur jeg nogensinde har oplevet. Fighten blev lang og intens (det lykkes også fisken at svømme ind i alle øvrige liner med et line-bål af kaliber til takke). Endeligt kunne Peter dog nette fisken (efter kun et mislykkes forsøg) og et glædesbrøl lød over den stille sø. Med en kampvægt på 2,3 kg fordelt på fine 56 centimeter var en ny PR i hus! Et par hurtige billeder og tilbage i vandet. Kan kun takke Peter for hans gode selvskab og utrolige evne til at hviske fiskene frem.

K&B derude

3-6-2013
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Vildt at de grimme labre-larve woblere kan skovle søørreder op en masse. Stort tillykke, det er da en smuk fisk, for saddan da!
10-6-2013 22:07:53
Jens Lillelund Hammer | jens_lillelund@hotmail.com
Ja for søren en dejlig fisk. Stort tillykke med den! Fik fiskehviskeren ikke noget?
4-6-2013 10:17:38
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Vupti! Flot, flot fisk, dejlig kondi. Nu kommer du snart til at lære mig lidt fedtfinne-C&R, respekt for den del også herfra! Og nu tror jeg for alvor på din tidligere kommentar om at du tager klubrekorden, hvis ikke før, så senere.
3-6-2013 23:32:13
Anders Bækkedal | andersbaekkedal@gmail.com
Dæleme en flot fisk. Tillykke med PR`en og den flotte fisk. Det bliver da en voldsom søørred-liste i år.
3-6-2013 22:13:03
Tommy Norin | tommy.norin.mail@gmail.com
Den er altså skide flot Jakob! Endnu engang tillykke! Du giver den gas med fiskeriet for tiden - det er fedt!
3-6-2013 17:37:16
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Tak skal i have!
Jeg har taget næste alle mine fisk på SG 7,5 cm larver i ikke alt for stærke farver, men om det er tilfældigt eller larverne virkelig ligner deres fødeemner vil jeg lade stå åbent.

Det er nu en skøn følelse at bliver belønnet med sådan en fisk efter mange ture ved årerne, men den måtte jo ud igen så jeg kan fange den på næste års søørred-ulketur = ny PR igen og dobbelt så mange point :)
3-6-2013 17:14:43
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Nice. Og du er kun 2 hurtige fisk fra at lave en Andreas.
3-6-2013 16:02:26
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Super flot fisk! Jeg kan kun være enig med de andre!
3-6-2013 15:34:59
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Stærkt Jakob og respekt for genudsætningen! Tillykke med en vel efterhånden velfortjent fisk?
3-6-2013 14:43:48
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Det var sgu godt nok en flot flot físk! Og stor respekt for at den fik lov at svømme igen, så jeg kan få lov at fange den til næste år... ;o)

Selv om jeg efterhånden har fisket på søen i en hel del år, så kan antallet af den der slags fisk altså tælles på meget få fingre - bestemt ingen hverdagsfisk. Og som du kan læse havde Pæren og jeg ikke den strore succes med ørrederne den efterfølgende dag. Stort tillykke til dig!

Hvad fik i fiskene på?
3-6-2013 13:44:06