© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Skuffende!



Karpe på 0 kg. og 0 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
I weekenden var der fisketid, og jeg havde en aftale med min sønderjyske karpeconnection om at tjekke noget Østjysk karpevand. Det skulle vise sig at blive noget af en skuffelse, i hvert fald fangstmæssigt. Det hele så ellers fint ud, og vi udså os en plads som vinden stod fint ind på. Fiskene besøgte da også pladsen, der var faktisk en hektisk aktivitet af karper begge nætter, men desværre havde de tydeligvis travlt med at æde de tusindvis af myg og andre bevingede insekter der mente at weekenden var det rigtige tidspunkt at forlade vandet på. En enkelt karpe fik jeg dog overlistet, desværre dog nok en af søens mindste.

Heldigvis var der dog godt til kaffe, nærende trangiamad og ikke mindst godt selskab. Og nåja, selv om den ikke var søens største var fisken da meget fin.

26-8-2013
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Gik karperne amok på tørfluer?!! Sindsygt.
28-8-2013 8:44:13
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Jo, faktisk... I hvert fald på den bagerste halvdel af kroppen. Måske en papillomavirus af en art, måske bare følgerne af en kort men hektisk fight.
26-8-2013 22:26:49
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Fin fisk! Den ville være en gevaldig forbedring af min karpe PR fra 1994 (eller deromkring). Har den ikke et sjovt rosa skær?
26-8-2013 22:16:14