© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Multe-PR



Multe på 2 kg. og 61 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Gik og trak tiden på denne helligdag, og fik klaret lidt af de daglige gøremål, der normalt bliver syltet groft til fordel for fiskeri og arbejde. Havde dog besluttet, at jeg sidst på eftermiddagen ville give de evigt umulige multer en chance et par timer. Netop som tørretumbleren var ved at være færdig, ringede Bjerre, der ville lokke mig ud på aftenmede i noget ferskvand. Dét var jeg ikke klar på, men han skulle da være velkommen til at få et lift til saltvandet.

Det skulle vise sig for en gangs skyld at ende lykkeligt! Glemt er nu alle de utroligt mange resultatløse kilometer jeg trillede i min forgæves multejagt sidste år. Det lykkedes!

Det holdt ellers hårdt! Fiskene var i biddet, men ikke til mit brød. Bjerre smed en på en knækket line, og fangede dernæst to, alt i mens jeg bare havde bommet et enkelt nap i modhugget. Mega stresset, og ikke i humør til snak, nærmest sammenbidt, lykkedes det dog endeligt at sætte krogen solidt i en fisk. Havde totalt nerver på, den måtte bare ikke smutte - Og det gjorde den trods en hård fight så heller ikke! Bjerre smed villigt skoene,og vadede en meter ud for lige at give den det sidste skub - Tak!

Dernæst kunne jeg slappe helt af, og ganske kort efter snuppede jeg endnu en, som fightede glimrende, holdt sig ude på 20-50 meter line, tog en del tunge udløb, og gik en god tur med mig langs stranden. Pludseligt sad linen dog fast om en stor sten, jeg ræsede ud i vandet i gummistøvler men til over knæene, fik linen fri, og kort efter kunne Bjerre nette fisken.

Fiskene var stadig på pladsen og i ædehumør, men vi besluttede, at vi bestemt havde fået hvad vi kom efter, og at det var vigtigere at få taget gode billeder af friske fisk, få dem renset, og så hjem på ordenligt køl. Hhv. 61 cm/2,00 kg og 60 cm/1,80 kg var de tørre tal.

Tak for selskabet Bjerre; endnu en uforglemmelig tur med den rette mængde nap!

2-6-2009
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med dem! Super fedt, at det sådan lykkedes for jer. Fortryder bestemt ikke, at jeg valgte eksamenes læsningen frem for multefiskeriet den aften...
2-6-2009 11:52:15
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Fedt billede
2-6-2009 11:11:20
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke med de fine fisk Allan!

Det er SÅ fedt når multerne vil lege med (fuck, hvorfor tog vi på tørfluetur til det døde vand ;-) )! Det bliver spændende at se om de bliver ved med at være til at komme i tale med resten af året!

Ses Martin
2-6-2009 10:30:53
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Dét gik stærkt. Tak herfra!
2-6-2009 9:39:43
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Jeg skriver en mail til webmaisteren, og mon ikke han så sletter rapporten...
2-6-2009 8:54:09
Anders Isak Jørgensen | izaak.jr@gmail.com
Ja, den er sgu i form må man sige! Flotte fisk - tillykke til jer begge ;)
2-6-2009 8:25:24
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Sikken en konditionsfaktor jeg der har fået basket sammen :O
Kan webmaster bytte rundt på de to tal, eller slette rapporten, så smider jeg den gerne liiiige igen?!
2-6-2009 0:14:36