© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Havørred nr. 3



Havørred på 0.0 kg. og 41 cm. fanget af Kasper Stengaard Sørensen

Beretning
Jeg ved det godt, jeg er ustyrlig!

På ulketuren til det Sønderjyske lykkedes det at få havørred nr. 3 på land. Det skete ganske tidligt søndag morgen på en plads Morten Svarer havde løftet sløret for. Jeg var syg, sådan rigtig syg med kvalme, hovedpine og generel nedernhed. Men Jens insisterede og truede på fornemt kancellisprog med sagsanlæg og jeg måtte syg og kold vælte ud i natten.
Jens fanger lidt fisk og jeg båler for sidste gang(beslutter jeg lige der!) med mit Stradic, som får mig helt op i det endnu mere feber plagede røde felt. Afbålet sætter jeg en velkastende 7 grams Nicki stripper på den nu korte line, som knap kan skjule spolen. Få kast skal der til, før der sidder en havørred på krogen. Jubelbrølet eller hostet i hvert fald høres over en ganske kort afstand.
Fisken var farvet og jeg ville faktisk have sat den ud, men den havde en fuldstændig smadret en gælle, så den så den rustne Gerber som det sidste.
Faktisk var havørred nr. 3 tæt på allerede at lykkes lørdag, da jeg mistede en måls fisk. Forinden havde jeg fanget en fin put ørred, der gav en herlig fight dens størrelse taget i betragtning. Begge bed på det hedengange Thor blink.

Tak for en god tur
2-10-2013