© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sygt sandartfiske 1



Sandart på 4,82 kg. og 79 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Havde planlagt at jeg ville lufte mig selv, men alligevel ikke lavet nogen aftaler, og som det så ofte går i den situation, så blev det uhyre sent inden jeg fik fedtet mig sammen og kom afsted. Jeg gav Nicki et kald, tænkte han kunne "joine up", hvis ikke han havde bedre ting for... Det havde han dog, for han havde (vist nok) læst en nyligt artikel, der efterlod indtryk af at kysten ville sprøjte med havørred på dagen.

Det startede ikke så godt for mig. Skallerne skulle sikres, men i andet kast sad nettet så godt fast, at næsten halvdelen af maskerne sprang før jeg havde det på land. Backup nettet var kun et bette 4 fods, så det havde jeg heller ikke det store held med. Bummer. Der blev dog rigeligt fisk til at agne op, men kun en god håndfuld var større end hvad jeg ville jigge aborre på.

Da jeg dernæst fik fundet mig noget vand med sandartchance, så var de første to - og lyse - timer resultatløse, altså ud over en enkelt gedde.

Kl. 17:30 begyndte fiskene dog at nappe, første fisk var 79 cm og 4,82 kg, og så gik det bare slag i slag derfra de næste tre timer ind til jeg fik nok, og ikke kunne se potentialet i det der var tilbage i agnbaljen.

29-11-2013