© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Min første sandart



Sandart på 5,5 kg. og 80 cm. fanget af Mikkel Schacksen

Beretning
Så blev det lagt om længe min tur til at kunne fremvise en flot sandart. Efter de flotte fisk den storfangende Mathiasen har fået vist frem på lommeulken, tænkte jeg, ham må jeg en tur ud sammen med. Og det kom jeg. Velankommet 16.30 med godt humør, for med sådan en guide skulle en sandart nok kunne lade sig gøre, til Allans hule fik jeg læsset mit grej over i hans bil og kursen blev sat efter agn. Ganske kort tid tog det at fylde en spand med skaller og turen kunne nu gå ned til fiskevandet. Fremme ved søen blev der hurtigt rigget til og af sted det gik. Skallerne blev søsat med diverse diskolys til at danse under og nu var der kun at vente. Tiden gik og der skete bare intet, efter et par timer stødte vi en lille båd som snørede rundt da kaptajnen havde travlt med at fighte en fisk. Allan satte kursen mod dem for at se/hører hvad de havde fået. Da vi var kommet op på siden af den anden på blev der råbt, ’’Alllan er det dig’’, og så gik snakken ellers løs om Allans fine tur sidste uge. For ude på de kanter af det jyske kender alle åbenbart hinanden. Vi fik konstateret at de ’’kun’’ havde fået en fin lille sandfisk og vores jagt gik atter videre. Der skulle dog gå knap en time mere før Allan pludselig kunne råbe Mikkel din stang!!!. Jeg stormer op, fumler med bremsen for at stille den til modhug, da Allan siger hold på spolen i stedet og tag den derfra. Hugget kommer og fisken sidder fast. Yes Yes, nu er den der tænker jeg og ganske rigtigt uden nogen besvær bliver fisken nettet og Mathiasen skyder fisken til 4,5 kg. Det skulle dog vise sig at være et fejlskøn, da vægten viste 5,5 kg en tyk en. Nu skulle længden måles og stokken viste hele 80 cm. Første sandfisk til Mikkel og magen til fisk. Fisken blev genudsat og jagten på en ny blev startet, men ikke flere fisk denne skønne aften. Så med nyt grej, en masse gode fif og tips og Allan er jeg klar til ende flere eventyr efter disse skønne fisk. K&B der ude

11-12-2013
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja det er og bliver en super flot storfisk, dejligt at opleve ægte fangerglæde, og tillykke endnu engang :)
En PR forøgelse på 5,5 kg i sandart er vist ikke noget man oplever hver dag, og vækker jo nærmest minder om Jens LH's fisk :)
12-12-2013 11:53:08
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Haha, husker stadig dine første ulketure hvor du kun ville med hvis man kunne fiske med flue. Those days are ower, welcome to the Dark side!

Og tillykke med den voldsomt velproportionerede sandart:-)
11-12-2013 21:43:10
Mikkel Schacksen | schacksen1@hotmail.com
tak skal i have drenge :)
Laurist nej der er ingen utilfredshed her, vi har vel kun haft en tur efter sandarter sammen, de andre har vel været efter sømkasser. men det skal vi have lavet om på ;)
og jonas det tror jeg du har fuldstændig ret i, der går ikke længe får jeg slår telt op i viborg og meder den for vildt ala pæren :)
11-12-2013 12:45:21
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
F*** & damn, den er sgu mega flot. Tillykke og velkommen i klubben af folk der er blevet suverænt guidet, til gode fisk, af Allan. Vi er en del efterhånden. Imponerende
11-12-2013 10:35:24
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Sgu godt nok en gedigen fisk at lægge ud med!
Tillykke med den! Jeg fornemmer at en kystfisker er ved at blive omvendt... ;o)
11-12-2013 9:49:27
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Super! Kanon start på året og sandartlisten! Tillykke med dyret.
11-12-2013 8:45:08
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
BUM! Velkommen på forsiden!

Tillykke med fisken - det er altså en massiv sandart at starte med! Fedt når det lykkes.

Jeg fornemmer en smule utilfredshed med din tidligere guide? ;-D

11-12-2013 8:42:15
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Nice. Tillykke med den. Godt at se en decemberfisk.
11-12-2013 7:28:20