© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Tyk bækker :-)



Bækørred på 0 kg. og 48 cm. fanget af Martin Broch-Lips

Beretning
Så blev det tid til en tur mere til åen. Jonas og Jeg var taget af sted for at se om vi kunne finde en bækørred eller to der stadig tog Danica. Temperaturen var faldet voldsomt og det havde nedsat forhåbningerne, men så snart åen var i syne var alle bekymringer slut. Der var stadig Danica på vandet og jeg fangede en mindre fisk i første kast efter 5 min. ved åen. Men efterfølgende var det lidt sløjt med ringene. Vi så dog et par fisk, men de ringede kun en enkelt gang – oncers… Ved halv ti-tiden ringede en god fisk dog og jeg fandt hurtigt stangen frem, men glemte desværre talenterne… Og det var en GOD fisk… Den tog fluen mens jeg var ukoncentreret hvilket resulterede i et hurtigt tilslag og ingen fisk. Jeg mærkede dog ikke fisken og bestemt mig for at blive i området så jeg kunne holde øje med om den kom op igen. Det gjorde den, men kun to gange to forskellige steder… Det gjorde dog at jeg blev hængende og bestemte mig for at blindfiske lidt. Kl var kvart i elleve og det var blevet rigtigt koldt, insekterne var væk for længst, og forhåbningerne i bund. Lige pludselig kom der dog en lyd rundt om en slyngning. Jeg gik hurtigt derhen og ganske rigtigt stod en fisk og tog ingenting. Det var mørkt og svært at se fluen, men efter lidt startproblemer fik jeg et kast ud over åen. Godt nok lidt langt fra hvor den tog, men fisken kom ud og tog fluen. Helt overrumplet over mit held fik jeg givet modhug og havde kontakt med fisken. Den var dog også klar over at der var noget galt og tog et godt udløb op ad åen. Da jeg fik den på kort line ville den dog gerne ind og bo under buske og i siv, men med Jonas´ hjælp lykkes det at få den i nettet. En fantastisk fin fisk på 48 cm og rund som en ballon. Rigtig fin fisk der åbenbart havde medlidenhed med mig og mine manglende talenter fra tidligere.

K og B Martin

5-6-2009
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tak skal du have. Det er helt super når det lykkes, men det har skam også taget et par ture... Men det er vel egentlig ikke noget at klageover ;-)

Ses
8-6-2009 20:54:13
Anders Isak Jørgensen | izaak.jr@gmail.com
Ild i dig Martin. Atter en gang tillykke - det ender jo med at jeg må tage mig sammen og komme "ud af busken" og prøve lykken med fluekæppen! Dine beretninger sætter tankerne igang... :D
8-6-2009 7:32:53
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Sygt flot fisk Martin og en fed beretning. Hvornår skal vi være dygtige sammen igen? På søndag håber jeg:-) ?!?
6-6-2009 11:56:24
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Du får dælme sat krogen i nogle fine bækkere for tiden, der er jo slet ingen grund til at tage til Rena og fiske, når kan fange så fine eksemplarer herhjemme. Skal love for det er ved at stramme til i toppen.
5-6-2009 23:49:58
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Billedet gør måske nok sit, men den ser sq også stor og dejlig ud! Skal da lige love for, at toppen begynder at samle sig. Du skal vist bare voldtage endnu en medeliste ud over suderne, så er jeg også hentet, og en kamp på bars, hvar og makrel kan begynde!
5-6-2009 22:24:17