© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Første ulketursulk nogensinde!



Ulk på 0 kg. og 24 cm. fanget af Jens Lillelund Hammer

Beretning
Efter en formiddagstur på kysten, mødtes Kasper SS, Laurits og jeg med de andre ulke ved Havnens Perle til ulketuren med det retvisende navn havnebålertur.

Nogle var meget ivrige for at komme i gang med fiskeriet mens andre, heriblandt ovenstående, blev ledt i fristelse af den karakteristiske duft af grillbar. Fritter, ristede hotdogs med det hele og bajere blev nydt med uhørt velbehag i bilen med udsigt ud over Aarhusbugten inden fiskeriet endelig blev påbegyndt.

Kasper kendte medicinen og kranede lynhurtigt en række torsk og sej og da han kunne se, at jeg var håbløst bagefter tilbød han af medlidenhed, at jeg kunne fiske lige ved siden af ham. Stor fejl.

Efter ca. 2 minutters fiskeri var der noget der nappede. Jeg var ikke særligt optimistisk, da jeg kunne mærke, at det ikke var noget særligt tungt. Da fisken viste sig i overfladen, blev jeg dog pludselig lysvågen. Jeg tror nok jeg fik råbt noget i stil med "JAAAA DET ER EN ULK!!", hvorefter der hurtigt bredte sig en stemning af lykkerus blandt deltagerne. Kasper og Laurits havde ellers overbevist os alle om, at der ikke var ulke i nærheden af kysten på denne årstid, hvorfor muligheden for at fange denne art pludselig gav turen et helt nyt perspektiv.

Super fedt, at så lille en fisk kan få en flok voksne mænd til at blive som små børn juleaften.

Med denne fisk fik jeg også foreløbig indfriet mit mål om at fortsætte med at svinebobbe fisk fra Kasper SS. Tak fo kyndig vejledning :-)

12-1-2014
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Tillykke med klubrekorden. Du er stadigvæk svinebobber number one!!
12-1-2014 15:55:58
Lars Sandgaard | Geddefjab@hotmail.com
Enlig en utrolig flot fisk. Tillykke med den :)
12-1-2014 15:43:29