© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Havnebåler


Den 11 januar blev dette års første officielle ulketur blæst igang. Ind i konkurrencen var kommet den ædle ulk, og med havnebåler som overskrift på turen, var det mere end sandsynligt at der blev sat ny klubrekord inden arrangementet var slut.
 
Lidt over 10 ulke havde tilkendegivet på forum at de ville dukke op hvis alt flaskede sig, og klokken kvart over 3 var de fleste mødt op ved Havnens Perle. Nogle kom direkte fra sofaen, lige så mange kom direkte fra kysten. Der blev udvekslet lidt meldinger, og så gik startskuddet. Alt vand, fra lystbådehavn til lystbådehavn var fair game, så længe det var lovligt at fiske i, alle arter var pointgivende, så det var bare at komme i gang.
 
De fleste tog nordpå, nogle tog en bakke fritter, og en enkelt turarrangør tog på sydmolen, hvilket sikrede at der blev bålet igennem på den dumme måde af i hvert fald en af turdeltagerne. På sydmolen traf en noget træt arrangør et par lystfiskere, som havde præsteret at hive et par undermålerflade på land, intet andet. Derfra gik turen ud på de mørke våde sten, trods det at arrangørpadden selv havde advaret mod at båle alene på våde moler. Hybris bliver sjældent tålt af bålerguderne, og arrangøren fik en reminder i form af et fald, et par bukser som blev aldeles molestrerede i skridtet samt verdens ømmeste knæ. Tilbage i bilen var moralen lav, da kursen blev sat mod de andre ulke, som nu var i fuld gang.
 
Heldigvis er man kun alene når man båler alene, og på nordhavnen var humøret og entusiasmen smittende høj. Et ømt knæ blev overdøvet af venlige hilsner, brøl om ulke på land, og vilde spekulationer om hvor mange point man kunne ende med at rende med. Der blev landet uventet mange ulke, og et stort antal torsk, som desværre ofte manglede et par centimeter i at holde målet. Småsej var der også masser af, og de kunne ses cruise i store stimer langs stenene i skæret fra Stengaards pandelampe. En enkelt hvilling blev det vist også til.
 
Det var medefiskeriet, som viste sig mest effektivt denne aften, og der var kamp om pladserne, hvilket resulterede i groft svinebobberi med fuldt overlæg. Alt sammen noget som er fint i overensstemmelse med alm havnebålerprocedure. Nye ansigter var der også. Godt at se jer, og jeg tror der blev sat et par personlige rekorder og født en havnebåler eller 2. Jeg tror alle hyggede sig, og nød fællesskabet, så tak til alle for god stemning.

[IMG]http://i41.tinypic.com/2mex2bq.jpg[/IMG]

Til sidst blev vinden for kold, og agnen for smattet, og ulkene pakkede grejerne sammen. Stort set alle som ville have fisk med hjem fik det, og jeg tror ikke der var en eneste som ikke nåede at lande over 3 fisk. Mange fik over 10, og vigtigst af alt blev der fanget nogle rigtig fine ulke, hvoraf de største må antages at holde point året ud. Turens fisk gik til Jens og hans fine ulk på 27 cm. Bedste spisefisk var en torsk på 45 cm fanget af Mikkel S.

23-1-2014
Andreas Thomasen | ergo.drokles@gmail.com
Ja, det var en rigtig god tur. Tak for det gutter :)
25-1-2014 8:54:40
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Jeg skal da også huske at sige tusind tak for en rigtig god kraner-ulke-tur. Det ´var en af de mest hyggelige og "kom-hinanden-ved" ulketure, jeg nogensinde har deltaget i!

Stor ros til turarrangør Nicki for planlægning og info op til turen!
23-1-2014 21:32:16
Andreas Thomasen | ergo.drokles@gmail.com
Prøv at bruge denne addresse:
http://oi41.tinypic.com/2mex2bq.jpg

Det burde virke ;).
23-1-2014 8:57:38
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Det gør der nok. Som du kan se brugte jeg ikke photobucket, men tinyurl. Det er måske dumt...
23-1-2014 8:52:37
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Ja. det er faktisk ikke altid skide let at f¨å sat de billeder ind. Der er flere forskellige links i photobucket til billedet, man kan bruge, men kun én, der virker.

Vi burde faktisk få lavet en officiel guide.. Hvis der ikke allerede findes sådan én..
23-1-2014 8:48:48
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Du bruger pic i stedet for img?
23-1-2014 8:47:32
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com

23-1-2014 8:46:25
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
For pokker da. Det skal jeg åbenbart have hjælp til. Billedknappen i det lille skriveprogram virkede ikke, den gav kun sådan et "billede i stykker" ikon.
23-1-2014 8:46:22
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Prøver lige at få billedet ind her:
[IMG]http://i41.tinypic.com/2mex2bq.jpg[/IMG]
23-1-2014 8:45:03