© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Aftentorsk



Torsk på 1,8 kg. og 55 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Det strukturelle arbejde på min båd er nu nået så langt, at der var mulighed for en egentlig test. Der er dog lang vej endnu inden båden er klar til det store prædator-setup, så valget faldt på en aftentur på bugten, og det var Pæren selvfølgelig ikke sen til at sige ja til...

Efter at have overstået de obligatoriske småproblemer med en gammel motor, der har stået stille i alt for lang tid, kom vi sikkert ud til fiskepladserne. Vi søgte rundt efter torskene i en rum tid, uden at der dog skete det helt store, og først da mørket begyndte at sænke sig, kom der gang i fiskene.
Herefter gik det stærkt, og i løbet af kort tid havde der været godt 20 fine fisk i båden. Snitstørrelsen var noget mindre end vi tidligere har oplevet, men der var alligevel flere fine spisefisk omkring halvmeteren. Et par stykker af disse kom med hjem til panden... :)

På denne tur fik vi desuden testet ulkens nye beslag til montering af den fine frontmonterede elmotor. Det kræver lidt arbejde, at få hele arrangementet ordentligt monteret på båden, men derefter fungerede det også upåklageligt.
Med dette beslag er der altså mulighed for at ulkens frontmonterede elmotor kan bruges på de fleste udlejningsbåde.

23-2-2014
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Takker!
Det gik fint med elmotoren, men vi brugte den også primært til at holde position, og ikke til at sejle mellem pladser. Den kunne sagtens holde os på positionerne og også fint flytte os op mod vinden, men det kan hurtigt koste noget batteri, hvis man skal sejle op mod en vind som i går. På den anden side er det er vel ikke meget værre end på en af de større søer.... :)
23-2-2014 20:30:44
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Godt i kom ud! Var der power nok på den frontmonterede til at holde jer på positionere?
23-2-2014 16:42:26
Mikkel Schacksen | schacksen1@hotmail.com
Det er nogle fine torsk og lækkert at hører at du snart kan se enden på bådprojektet :D
23-2-2014 11:07:49