© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sølv



Havørred Kysten på 2 kg. og 57 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Har muligvis prædiket en smule over for andre ulke, at de så absolut burde lægge deres fangster ind også selvom fisken ikke kunne komme på listen eller sandsynligvis ville ryge lidt senere. Så må jeg jo også selv bidrage! Bevares den ryger ikke på listen samt dårligt billede, men anyways her er den.

Den huggede på en kobberbasse(en kobberbasse jeg stjal fra en ven på Bornholm - stjålne fluer fisker bare bedre!)1 m fra stangtoppen, havde skudt den til 45 cm da den fulgte efter og blev da lidt overrasket da jeg satte modhugget efter den havde vendt snotten den anden vej. Den lavede nogle flotte spring og et minut senere kunne jeg nette den. Der pulserede desværre masser af blod ud - så den fik en over nakken.

Jeg får flere og flere fisk efterhånden som jeg har lært, at vente med modhugget til de har vendt med fluen. Samtidig hvis man ser det er en undermåler så kan man helt undlade modhug. De beholder faktisk fluen i munden i bemærkelsesværdigt lang tid - i hvert fald med kobberbassen.

Knæk og bræk Morten

21-3-2014
Stefan Skovbo | stefanskovbo@gmail.com
Flot fisk Morten! Godt og se, at du har støvet fluekæppen af - og haft succes med det også ;-)
24-3-2014 2:22:59
Andreas Thomasen | ergo.drokles@gmail.com
Det er altid en fornøjelse at læse hvordan folk bærer sig ad med deres fangster. Jeg læser i hvert fald alle rapporter. K&B :).
21-3-2014 21:58:58