© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Big-ass sats gone wrong



Put & Take ørred på 3,3 kg. og 68 cm. fanget af Laurits Therkildsen

Beretning
Jeg fik simpelthen bare sådan en pludselig ide om, at jeg ville lave noget tosset.

Det var lørdag formiddag, og jeg fik den geniale ide, at jeg ville lave en 36 timers fisketur - bare mig. Jeg ville pakke bilen med alt muligt shit, og så bare fylde forsiden med fisk søndag aften.

Jeg harvde omkring middagstid pakket grej til: laks, rimter, brasen, putørred, skaller, multer, havørred (kyst), horn, flade, hvar, ulk og torsk. Jeg havde sågar planlagt hvor mange timer, hver fiskeart skulle efterstræbes.

Det korte af det meget lange er, at jeg havde kørt 100 meter før olielampen i bilen begyndte at lyse. Jeg smed selvfølgelig en masse olie på hurtigst muligt, blot for at konstatere, at den noget urolige motorgang, der havde været dagen før, nu var blevet helt skidt. 6 timer senere, og en del penge hos t-hansen fattigere, havde jeg dog fikset kareten, og afsted det gik. The Black Album (nej, ikke den med Jay-Z) blev tævet helt i bund på vej mod Bjerringbro - nu skulle de laks satme bare flæskes!

Hold nu bare op hvor det begyndte at pisse ned, da jeg nåede åen. Det blev bare ved og ved og ved. Jeg forsøgte at spinnefiske efter laksene i en times tid, men opgav så, og prøvede at lokke en rimte til toastbrødet. Heller ikke rimterne ville lege med.

Jeg opgave derfor åen, og kørte mod pinds mølle, hvor jeg havde afsat tiden fra 22.00-01.00. Lars Sandgaard joinede mig. Han havde forbarmet sig over mig, og havde kolde pils og varm kaffe med. Det gav MANGE point i bogen btw.

Kl ca 23 var der nap på powerbaiten, og en faktisk rigtig flot putørred på 68 blev introduceret for Hr. Sandgaards døpind.

Aftenen bød desuden på et meget langt udløb af et par ænder, der fik viklet sig ind i linen i mørket. De fik sig dog vristet fri, og kunne begge efterfølgende begge flyve. Jeg håber de klarede oplevelsen.

Jeg var hjemme kl 1. Jeg var fuldstændig gennemblødt, og da der var udsigt til en regnfuld søndag droppede jeg alle fiskeplaner og delte en flaske rødvin med mig selv.

Næste dag op ad formiddage kunne jeg noget tung i hovedet konstatere, at det havde været det flotteste vejr hele formiddagen med blå himmel og drivende skyer....

Scheisse...

23-5-2014
Tue Petersen | tuepetersen@hotmail.com
Jeg får våde drømme om det sats i nat, Laurits. Tak.
23-5-2014 21:02:49
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Fin fisk:-) du burde have ekstra point for projektet.
23-5-2014 19:10:31
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Fantastisk beretning, jeg tror, jeg vil gøre dig kunsten efter og dele en flaske rødvin med mig selv i aften :)
23-5-2014 19:06:32
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Jeg skal beklage det dårlige billede. Mit kamera var dødt og Lars mobil var ikke så glad for mørket.
23-5-2014 18:51:31