© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Unisø konkurrencen 2014


Den 15. maj afholdte Lommeulken den 15. udgave af unisø konkurrencen.  

Vejret var perfekt, øllene var kolde og fiskene i biddet. Den samlede værdi af præmierne var over 5.000 kr. så der var virkeligt noget at komme efter udover point, øl, pølser og hygge.

 

 

Konkurrencen blev i år flyttet til foråret i håb om bedre vejr, med flere deltagere og tilskuere. Vejrguderne leverede som håbet og parken tog sig ud fra sin aller fineste side.

 

 

Der var 11 tilmeldte hold, det laveste i mange år, men dem der var der hyggede sig gevaldigt. Der var en afslappet og dejlig stemning, lige indtil starten gik, så blev der skruet op for koncentrationen og teknikkerne blev udfoldet.

Til unisø konkurrencen er man 2 på et hold, og man må kun fiske med naturlig agn, så der var orm og majs i lange baner at finde på pladserne langs søen.

 

 


Efter en times fiskeri var der allerede formet et felt med nogle hold, der havde fanget klart flere fisk end de andre. Midtvejstillingen var dog ikke mere fast, end at da konkurrencen blev fløjet af, var der byttet lidt rundt på hvem der indtog podiepladserne.

 

 

Resultatet blev som følger:

Nr. 1. med 76 fisk. Bjarke Dehli og Morten Svarer

Nr. 2. med 66 fisk. Andreas Svarer og Rasmus

Nr. 3. med 61 fisk. Kasper Bjerre og Jonas Bjerre


Største fisk blev fanget af en herre på plads 9. Målebåndet sagde 26,8 cm

 

Første fisk blev fanget af Jonas Bjerre efter omtrent 14 sekunder

 

 

Selve konkurrencen forløb fra kl. 14.30-16.30. Altså 2 timer mod tidligere års 2,5 time. Dette afspejler sig også i antallet af fisk som vinderne fangede.

 

Udover præmier til de ovennævte var der også lodtrækningspræmier, som vagte stor glæde hos vinderne

 

Stor tak til vores sponsorer som i år var

Jagt og fiskerimagasinet

Stefs lystfiskergrej

PH-Outdoor

Fredes flyvende tallerken

Grejbiksen

 

Under konkurrencen blev der kroget en karpe, som tog et ordenligt udløb på 15 meter, men som desværre herefter spyttede krogen ud. Der var også en anden bremse, der kom på overarbejde da en and kortvarigt havde forvildet sig ind i en line, men den slap som karpen også med skrækken.

 

Der blev købt lige rigeligt ind af øl og pølser, så hvis en ulk vil have en god deal på pølser så giv Laurits et kald. Han har pænt mange i fryseren. J

 

Vi fik besøg af hele to rapportere fra universitetet, der tog billeder og optog film. Billederne er dem i ser her i beretningen, og filmen bliver der linket til, så snart den er lavet færdig.

 

Arrangørerne vil gerne sige til tak til Aarhus Universitet for lån af deres dejlige søer, tak til alle der hjalp til på dagen, og tak til dem som var med til at få styr på det hele i dagene op til.

Lommeulken håber på, vi alle kan få en lige så god konkurrence næste år.



 







23-5-2014
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Super billeder og godt arrangement. Ideen med at holde det om foråret holder 100 % men måske det skal ligges udenfor helligdage og læseferier, så kommer der helt sikkert også mere end 11 hold
24-5-2014 17:27:01
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Dælme nogle dejlige billeder.
24-5-2014 0:59:47
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Fint referat og fine billeder. Glæder mig til at se filmen.
23-5-2014 23:02:23