© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Slethvar



Pighvar/Slethvar på 0 kg. og 35 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Trods et par lidt for nærgående dykkere, lykkedes det at få hvar på krogen. Denne var den største, jeg endnu har fanget i år, hvilket vist ikke just kan betegnes som imponerende, i det jeg har haft en del ture.

9-7-2009
Christian Kristensen | ck.ejer@gmail.com
Hvis nogen har lyst til at tage sagen op med DSF eller DN så vil jeg gerne give en hånd. Fornuft trænger ikke ind til dem.
19-7-2009 12:08:50
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
P.S. Når det så er sagt så kan i være helt sikre på at jeg gakker fuldstændig ud hvis jeg havde oplevet det som Allan oplevede. Var selv afsted med Martin og da noget lignende var under opsejling fik jeg galpet diverse ubehagelige eder og forbandelser ud over de 2 uv-jægere der flabede nærmede sig vores opfordring og multerne der gik i det. Det hjalp og de tog flugten, det var tydeligt de vidste de var helt galt på den men de skulle lige prøve.....
Ellers er et 80 grams blylod med 2 kroge der kommmer fra 40 meters afstand en ret sikker vinder i "forhandling" om hvem der har retten til fiskevandet!
13-7-2009 12:43:41
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Som sagt har emnet været oppe at vende på deres hjemmeside (naknemo.dk) men her vasker alle bare hænder og siger at de aldrig kunne finde på at genere stangfiskere. Samtidig kan man i deres rapporter læse om hvordan de går i vandet lige ved siden af lystfiskere og kommer ind for at forære stangede fladfisk til de stakkels talentløse blysvingere.
Må nok bare erkende at der er en del fornuftige uv-jægere men også en flok der ikke har fattet en klap af respekt for andre under udøvelse af deres hobby. Præcis som det er tilfældet hos os lystfiskere. Vi er nu engang så uheldige at bo i den region i landet der bærer det suverænt tungeste læs når det kommer til uv-jagt. Hvis tendensen fortsætter er der snart flere uv-jægere end lystfiskere i østjylland. Til gengæld kan man glæde sig over at 90 % af konfrontationerne foregår fra maj til august. Resten af året har vi kysterne helt for os selv (når man ser bort fra garnpiraterne).
Og ellers kan man jo bare tage med Allan ud at fiske fredfisk, dem har de ikke fået kig på endnu:-)
13-7-2009 12:38:51
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Det med DSF lyder som en rigtig god idé
12-7-2009 19:49:17
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Gider ikke ind i en latterlig mudderkastning, der ender i selvforherligelse, fordi de skyder masser af fallerørreder men trods alt lader undermålsørreder svømme forbi ;o)
Overvejer dog at kontakte DSF, så man måske på et højere niveau kan få kommunikeret, hvordan harpunister og lystfiskere bør opføre sig overfor hinanden?

Hvis ikke det, så er mit næste træk måske at smide jollen i vandet, starte motoren, og så eller konsekvent bare brumme rundt om og ind foran undervandsaberne, for at de kan få en dosis af egne chikane-metoder?
12-7-2009 19:00:52
Christian Kristensen | ck.ejer@gmail.com
Allan jeg synes du skulle tilkendegive din mening på naknemo's forum. Du er ikke den eneste der har stået i sådan en situation.
11-7-2009 9:54:45
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
@CK: Yes, yes og yes. Forstår ikke, at de ikke mener de skal holde bare en smule afstand. 2 kastelængder, så var jeg fint glad og tilfreds. En enkelt kastelængde kunne jeg også leve med. Men når de svømmer ind på 15-20 meter, og både går over og under ens liner, så taber jeg helt pusten. Kammeraten jeg havde med har selv harpun, spyd og dragt, og gør også lidt i at høste flade på den måde, men hans råben, skrigen og viften med armene blev mødt af total ligegyldighed. Ergo er det vist ikke bare min opfattelse af situationen, den er gal med.

@Jonas: Så må du til at opøve heldet! Eller måske finde noget nyt og bedre fiskevand? Vejrudsigten siger da vist i øvrigt rigtigt godt til super og karpenap tirsdag/onsdag.

Nu kører jeg til Vestkysten weekenden over, trods den ikke just optimale vejrudsigt.
10-7-2009 15:16:06
Christian Kristensen | ck.ejer@gmail.com
Dykkere? Det skulle vel aldrig være UV jægere? Og stedet skulle vel ikke være Glatved?
10-7-2009 12:38:14
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Godt at se at der er nogen i ulken som får lidt fisk på land (Torben, Thomas og Allan)... Mit eget fiskeheld har været totalt fraværende det sidste stykke tid. Multer, hvar, karper, suder og sågar putørreder har sendt mig hjem uden flex på klingen gentagne gange de sidste par måneder. Jeg var også ude og få en ordentlig omgang tæsk af bølgerne på vestkysten den anden dag i håbet om at møde en bars - desværre uden held. Spændende og anderledes fiskeri end jeg er vant til fra østkysten, men bølgerne er ikke at spøge med herovre! Selv om de rammer wadersene omkring lårene kan de snildt sende et sprøjt hele vejen op under vadejakken til halsregionen og tilbage ned i waders'ene... Næste gang jeg bevæger mig ud i waders på vestkysten skal der helt sikkert være fralandsvind!!! :-)
Knæk og bræk!
/Jonas
9-7-2009 13:15:18