© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Brutalis



Karpe på 11,2 kg. og 76 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Allan og jeg havde sat hinanden stævne i håbet om en karpe eller to. Vi fik efter nogen tid valgt en plads vi ville fiske og vi fiskede begge samme plads. Da stængerne var lagt og teltene slået op blev var det bare at vente. Desværre havde samtlige fugle i søen valgt at synes, at Allans' spots var de bedste madpakker at dykke ned og fortære på. Dette var Allan ikke helt enig i og jeg mener jeg så en enkelt sten flyve i et område af en fodring. Det hjalp desværre ikke og efter han havde lagt to stænger om et par gange og fodret igen dykkede de stadig på hans pladser. Vi blev enige om, at lægge dem om igen når de var gået i seng, og i det sidste lys blev de lagt om en sidste gang. Desværre kunne disse fugle se i mørke og der var pænt med fuglenap natten igennem til Allan. Mine pladser gad de heldigvis ikke og jeg slap for alt bøvlet.

Allans søde Lizette havde endnu engang stået for en favorabel og lækker madpakke med lidt snolder i også - da jeg sagde til Allan, at jeg synes det var sødt af Lisette sådan at skære agurke skiver ud i hjerter, synes jeg faktisk han blev en smule forbavset, men sagde hurtigt at det var han så vant til. Var det ikke fordi I havde de sødeste unger sammen ville jeg næsten tro hun bedre kunne lide mig og ikke havde givet dig agurke hjerter med vilje ;)

Nu til fiskeriet, jeg havde det første run klokken 00:00 men da jeg lagde hånden på den skrigende spole slap krogen sit tag. FUCK fik jeg vidst sagt et par gange inden jeg atter chuckede den ud i samme område igen. Allan havde stadig problemer med fugle nap og måske et par liners inden kl. blev 02.15 og samme stang som jeg havde run på sidst, gik igen! Denne gang gik det dog bedre og den blev solidt kroget. Den fulgte det meste af tiden med ind og gav kun et enkelt forsøg på et udløb. Allan var skarp med nettet og fik den i første huk, men hvad var den af? Den var satme meget større end først antaget. På måtten den kom til mål og vejning og med sine kun 76 cm og med en kampvægt på 11,20 kg kan jeg vidst rolig sige, at det er den mest brutale karpe jeg har nogensinde har fanget! Lykkelig var jeg i hvert fald på tidspunktet og fik heller ikke sovet før ved 6 tiden, da regnen begyndte - om det var de to kopper kaffe jeg fejrede karpen med plus lidt sukker fra Lisettes snolder i madpakken eller det var fordi jeg ikke kunne tænke på andet end det brutale dyr jeg lige havde sat ud vides ikke, nok en blanding. Desværre blev det ikke til flere runs i løbet af natten udover lidt fuglebib til Allan ;)
Jeg takker endnu engang for en hyggelig tur Allan. Næste gang er det din tur!

KogB Morten

6-6-2014
Jens H | jens_lillelund@hotmail.com
Shiit den er voldsom! Du stikker da helt af i konkurrencen!
7-6-2014 8:42:07
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Rigtig flot fisk og stort tillykke med den jeg skal godt love for, at du får givet den gas med fiskeriet!
6-6-2014 19:36:54
Henrik Ravn | ravnenravn@hotmail.com
Voldsom fisk Morten! Tillykke med den, det er fuldt fortjent!
6-6-2014 18:03:57
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hvad er den af! Kun to gange har jeg oplevet, at andre fanger en karpe jeg er misundelig på. Begge gange var det dig og en skælkarpe der stod bag, dit møgøre! :o)
Og for dælen hvor vil jeg gerne fange en skælkarpe med de dimensioner... Jeg har begærligt kigget de 7 billeder af dyret igennem nogen gange i løbet af arbejdsdagen ;o)
Nåja, hvis du bliver ved med at guide mig rundt til fede karpevande og viser vejen, så forstår jeg det jo nok på et tidspunkt. Næste gang stjæler jeg 4 af dine rigs, og tigger dig om at montere agnen.
6-6-2014 15:23:33
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke Morten - en sand brutalis!
6-6-2014 15:12:47
Stefan Skovbo | stefanskovbo@gmail.com
Whaat den er stor! Tillykke med den Morten :)
6-6-2014 14:44:25