© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sudersats


Onsdag tog ulkene på sudertur, bevæbnet med boilies og nightcrawlers.


Der blev trukket lod om pladserne, som der efter et par afbud var mere end rigelige af, og de fem ulke blev delt op således, at Morten, Jens og Kasper tog den ene ende, men Tue og Allan placerede campingstolene i den anden ende.


Efter kort tid var der nap! En stor fisk samlede Jens boilie op. Grejet var dog sat sit suder, så den strøg under et træ, og efter lidt højlydt tumult slap den modhageløse krog sit tag.

Kort efter var der, næsten på samme tid, nap til Kasper og Tue, der begge kom ind i kampen med fine sudere. Begge fisk havde vist kødfulde boilies øverst på menuen.


Herefter tog det fart for Morten. Han kunne ikke sidde tilbagelænet og undertrykke talentet længere, så han gik fuldstændigt amok, skubbede de andre medfiskere (modfiskere?) væk og rekordkranede lige 5 sudere for at cementere sin status som Ulkenes Mr. Top Rod.


Kl. 23:15 begyndte vi at pakke ned, det så ud til at aktiviteten var dalet. I det samme begyndte Tues baitrunner dog at tikke lystigt derudaf, en fin fisk havde kurs mod søens midte, men desværre stod den af lige som Tue efter et tigerspring fik kontakt.


Tak for selskabet drenge og godt fisket! Så fik vi (læs: i) da fyldt lidt ekstra ud på suderlisten :)

 

 

 



21-6-2014