© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Mere snot til forsidenBrasen på 3,8 kg. og 63 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Jeg havde forlængst aftalt et brasensats med Bjarke B, og vi besluttede at forsøge at hverve Nicki til forstærkning. Morten Svarer meldte sig på banen som indskifter på falderebet, som en slags Messi der altid bliver klar til finalen.
Bjarke B fortrød dog aftalen: Han ville hellere spise fordærvet feriemad og lave sit ”au naturel” forfoder andetsteds.

De første fisk var oppe at vende straks vi gik i gang. Et par små grå til undertegnede. Morten meldte sig så ind i kampen, og bespiste en flok tyske teenagere med ”Brasse”. Der var også nok til frokost mente de, og var yderst taknemmelige for Mortens indsats og talent. Alt i mens frygtede jeg vist bare endnu en statistrolle i et ”Mortens Kranershow”, om end det nu ikke gik så galt.

Nicki havde ikke haft noget fast nap, men da mørket sneg sig ind lynede han med en yderst præcis indsats, som der nok kommer mere om.

Jeg havde kun fanget en håndfuld meget små brasen, da fiskeriet så ud til at være ved at dø ud. Jeg besluttede derfor at det var tid til at hælde vandet fra kartoflerne. Lige som der var kommet fart på strålen, ja så nappede det sgu. Et par lange skridt og et modhug, hvorefter denne kunne landes. Bukserne måtte lige lukkes korrekt før trofæ-billedet, mente Nicki.

Medefiskeri er simpelthen hyggeligt, taknemmeligt og fornøjeligt. Mere af det, tak.

18-7-2014