© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Suder i mosen



Suder på 0 kg. og 50 cm. fanget af Jonas Rygaard

Beretning
Efter at have forsøgt sig på makreller de sidste par ture uden andet end en enkelt makrel, var det på tide at prøve noget helt andet. Planen var at kaste sig over medefiskeriet - et fiskeri jeg ikke har dyrket for alvor i en del år nu, da fluefiskeriet har taget overhånd. Der blev planlagt en tur sammen med Michael fra Jagt og Fiskerimagasinet i håb om at vi sammen kunne gøre os ud i medefiskeriets kunst, og måske lande nogle af de fredlige fisk. Vi havde dog ikke lige noget konkret spot eller sted at tage til, så vi kontaktede Morten Svarer - om nogen måtte han da være manden, som vidste hvor der kunne findes nogle gode medefisk.

Fremme ved den anviste lokalitet påbegyndte vi fiskeriet sammen med en nok noget hårdhændet og heftig fodring af pladsen. Hensigten var at alle fisk i søen skulle vide at vi var der. Straks efter viste der sig store mængder små skaller i overfladen, og vores flåd blev hele tiden angrebet af de små fisk. Men de større fisk lod vente på sig. Først ved mørkets frembrud lykkedes det mig at lande den første suder. Den blev hurtigt afkroget og sat i keepnettet, så vi kunne fotografere hele vores udbytte når aftenens sats var færdigt. Herefter gik der ikke længe før jeg kunne lande endnu en suder, som gav en mærkbart vildere fight end den første! Efter en del dramatik med lidt siv og en krydset line, lykkedes det at lande en noget større suder - min til dato største! Derefter skulle der gå lidt tid før den næste suder nappede - denne gang på Michaels flåd. En rigtig flot fisk, dog ikke lige så stor som den jeg lige havde landet. Herefter døde fiskeriet helt ud, og vi pakkede derfor grejerne og tog hjem.

Jeg tilmelder den største af mine suder til konkurrencen - en fin fisk på 50cm.

PS: Tak for spottet Morten! ;-)

11-8-2014
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Hvor er det lækkert Jonas:) Godt i fik nogle fisk!
@ Jonas jeg hele tiden savnet lidt spænding i konkurrencen ;)
12-8-2014 7:04:08
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Hehe... Morten anviser den helt rigtige plads, og så kvitterer du ved at nappe 6 af hans dyrebare suder-point. Det er ulkekonkurrencen når den er bedst.
Tillykke med de fine fisk!
12-8-2014 6:06:59
Jonas Rygaard | int.spa@gmail.com
Nej den ville have to majs - det var det vi havde mest held med :) Jeg ligger lige et billed op af dem alle tre :)
11-8-2014 22:41:56
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Nydelig fisk. På regnorm? Og hvor stor var den anden? - den vil jeg da også gerne se :)
11-8-2014 21:45:29