© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















å ørred



Havørred Åen på 0 kg. og 64 cm. fanget af Henrik Ravn

Beretning
For en uges tid siden var jeg et smut ude og kigge til ”vores nye vand”. Der var for nyligt kommet lidt vand, så der var en lille smule slør i vandet. Ganske fine forhold til en opstrøms fisket meeps. Jeg kom til et sted hvor en høj brink med en del vegetation gjorde det besværligt at komme til åen. Jeg var da også på vej videre – jeg havde jo lige taget et langt kast opstrøms fra hullet i sivene længere nedstrøms. Men det er jo altid de mest besværlige steder, der står fisk, så den skulle da lige ha’ en chance. Spinneren nåede da næsten heller ikke at slå ned i vandet før en ilter ørred havde fat i krogen. Krudtet gik hurtigt af fisken og den blev målt til 54 cm inden den fik lov at svømme videre.
Herefter gik det godt. Inden længe var der en fisk på 44 der faldt for spinneren og kort efter endnu en målsfisk. Sjældent kommer nappene så tæt. Der gik dog heller ikke længe inden det næste hug kom, denne gang med lidt mere vægt bag. Efter lidt tovtrækkeri kunne jeg nette en fin hunfisk på 64 cm. Andreas assisterede med foto inden fisken fik lov at svømme videre mod gydebankerne.

31-8-2014
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Flot fisk og godt fisket. Satans, jeg savner den å. Det er det eneste jeg savner ved at være flyttet til vestjylland. Kan man fange havørreder i den å kan man fange havørreder i alle åer, den er mega pædagogisk.
1-9-2014 6:52:09