© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Referat kystweeked efteråret 2014


I weekenden den 26.-28. september skulle Lommeulkens friske drenge på kystsafari (med dertilhørende havørredbonanza). Undertegnede var taget derned torsdag i håb om at en ulk kunne være klar allerede fra fredag morgen. Desværre ankom første ulk ved 11.30-tiden, men efter en hurtig velkomst hos Tues far drog Nicki og undertegnede afsted mod kysten. Vi startede ved Sandskær, hvor der udover en enkelt følger ikke var meget at grine af. I mellemtiden var Moesgaard kørt mod Knudshoved og Schacksen kørt mod Naldtang og Blå å. Henrik Ravn tævede noget vand inde i Genner Bugt inden han også kom  til Knudshoved, og Laurits valgte som sidste mand i dagens sidste lys at kaste sin kærlighed på stykket udfor Varnæs Tykke. 


Knudshoved når det er allerflottest.


Det skulle dog vise sig, at Knudshoved holdt fisk denne fredag eftermiddag og aften. Undertegnede fik en enkelt på 44, Nicki fik her turens fisk på 51. 


Nicki med sin fisk på 51. Taget fredag eftermiddag på en "tobisfarvet" Stripper.


Så vidt jeg husker fik Ravnen også en fisk over målet, men som hurtigt var blevet genudsat. For som Henrik siger: ”Dem vi skal spise i morgen, dem skal vi nok nå at fange i morgen.” Om Henrik lavede megahybris eller om det var andre faktorer ved kun Gud. Fredagens fiskeri og oplevelser gav blod på tanden til ulkene, der tænkte store tanker over hotdogs som blev spist som en sen aftensmad.

 Lørdag kom ingen rigtigt helt så tidligt afsted som de havde planlagt. Men lige lidt gjorde dette også, for lørdagens fiskeri skulle vise sig at være ret dårligt. Selvom vinden holdt sig på et acceptabelt niveau, men desværre i et uheldigt hjørne (i forhold til rock), var der ikke meget nap. Personligt fiskede Henrik Ravn og jeg kortvarigt på en lille stime først på dagen. Jeg tror der var lidt pippere og følgere løbende i løbet af dagen, men på ingen måde noget særligt. Laurits og Schacksen lavede endda det helt store sats med en tur til Als, hvoor de fiskede under næsten perfekte forhold. Så ulkene kapitulerede forholdsvist tidligt lørdag, hvor der i øvrigt var høj sol fra en skyfri himmel, og overgav sig til Sønderjyske-FCK. Her tog Sønderjyske 1 point, så UTs tur var her reddet.


Schacksen tager en lur på en sten på Als. 


Men om eftermiddagen tog vi afsted igen. Pga. den sydvestlige vind fik udkanten af fjorden på nordsiden klart mest opmærksomhed. Bundforholdene var dejlige, men fiskene ikke særligt glade og selvom også fiskeri ind i mørket fik en chance, måtte ulkene tage hjem med uforrettet sag. Ingen fisk over målet lørdag (pånær måske Henrik havde en, men er ikke sikker?). Lørdag aften efter hjemkomst hyggede vi os lidt inden vi skulle i seng. Moesgaard var dog så slået ud af det dårlige fiskeri, at han – efter afsked med rigtige moesgaardske knus - vendte snuden mod Skjern lørdag aften.


Søndag morgen var der storhygge. Henrik Ravn og Schacksen skulle ikke ud at fiske, men i stedet hente deres respektive kærester i hhv. Ribe og Kolding. Så vi hyggede indtil de skulle afsted, herefter drog Laurits, Nicki og UT til Blå å, hvor der var masser af fisk. Desværre havde Nicki lovet at være hjemme i god tid, så vi havde ikke så længe på pladsen. Nicki og UT fik begge fisk over målet, men uden den store størrelse. Men pladsen var fyldt med fisk og Nicki især var helt vild. Nicki fik vist også sagt noget om, at han fortrød morgenhyggen, da man skulle have fisket mange flere timer på den plads. Selvom der var fralandsvind, var der alligevel lidt gang i vandet, og solen havde gemt sig bag nogle skyer, hvilket betød at fiskene i modsætning til lørdagen var kommet på finnerne. Men da Nicki ikke kunne presse tiden mere måtte vi køre hjem. Men i bilen var der god stemning, da vi trods alt her til sidst havde følt en vaskeægte ”heater” (som Nicki gerne kalder det).


En lille tyksak fra søndag middag.


Men alt i alt synes jeg vi havde en rigtig god tur. Jeg synes vi hyggede os gevaldigt, og jeg synes også at vi gav det et reelt skud omend største fisk ”kun” var 51 cm. Det var i øvrigt Nicki der løb med turens fisk.

På vej hjem forsøgte Laurits og UT sig i Kolding Fjord. Laurits mærkede ikke noget, mens UT havde enkelte kontakter til småfisk.


Stemningsbillede fra Kolding Fjord.


Tusind tak til alle for turen! Den var god og ikke mindst billig. Vi tager derned igen i foråret, og så skal den fandme have en over nakken!


Nedenunder er regnskabet for turen:

Nicki: 101 + 12 = 113

Tue: 101 + 44 = 145

Laurits: 101 + 44 = 145 (bare træk noget fra i benzin)

Henrik: 101 + 20 = 121

Mikkel: 16

Thomas: 101 + 8 = 109

Pengene bedes overført til reg.nr. 7910 kontonr.: 4128263

Kyz & bræk

Tue


Hygge hos Tues far.


Schacksen på Als


Endnu et billede af Knudshoveds fantastisk flotte kyststrækning.


4-10-2014
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Flot efterårsfisk Nicki fik overlistet. Lyder ikke som den vildeste "Heater" tur men hygge det kan i da finde ud af!

Er også helt vild med Skaksens "kærlige" behandling af en meget stor og meget flot sten. Skal han være geologi-lærer når han bliver stor?
6-10-2014 19:05:35
Jens H | jens_lillelund@hotmail.com
Fede billeder. Det lyder til I havde pænt med fisk, om end ikke nogen, der kunne komme på listen.
6-10-2014 16:58:21