© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sæsonafslutning



Karpe på 6 kg. og 62 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Tog på overnatning med et par kammerater fredag-lørdag.

Fik en gedde i det første lys. En eller anden krejler var knækket af på den, så den svømmede rundt med et blylod en meter under sig og en prop en meter over sig. Linen viklede sig ind i min karpekrog på bunden, wiren blev klippet og den tynde gedde blev befriet for det meste at sit slæbegods - Dog desværre ikke krogen, som sad meget dybt.

Nå men selv om der ikke er point i fisken ville jeg bare lige vise denne spejler frem, nok særligt fordi jeg har rigget karpestængerne af for i år. Jeg giver simpelthen op, og konstaterer, at jeg for andet år i træk ikke kom over 10+, endda så langt fra, lige som jeg heller ikke fik min ønskede PR-forbedring i skælkarpe.

6-10-2014
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Den er så lækker og så har den vidst aldrig set en krog før! Fin afslutning - bare det var mig. Nu er jeg et stykke over de 60 karper på land i denne sæson, som for mit vedkommende ikke er helt slut endnu;) Havde håbet jeg bare skulle igennem en masse og så ville der være flere nævneværdige i blandt, men ak nej.. Håber de kommer indenfor de næste 14 dage. Men tillykke med den Allan:)
7-10-2014 16:25:08
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Det er en fantastisk smuk fisk - den ville jeg være yderst tilfreds med at slutte karpesæsonen af med.
7-10-2014 14:08:34