© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Åtur



Havørred Åen på 1.7 kg. og 55 cm. fanget af Thomas Mosgaard

Beretning
Jeg var en tur ved åen i dag. Åen havde en fin kulør men til min store undren var vandstanden normal. Den var altså faldet 1 meter siden i fredags. Rimelig vildt. Vejret var fint så jeg var optimist. Der skulle nok komme fisk på land i dag. Den første fisk huggede efter en time, 48 cm. Efter yderlige en halv time huggede nummer 2, også 48 cm. Denne fisk var ikke helt tilfreds med at være på og gik rimelig meget bananas. Specielt da den fandt ud af hvad der stod i den anden ende og hev i stangen. Den sprang fri af vandet, fes ind under brinkerne og ned i grøden imens jeg kæmpede for hele tiden at holde stangen så presset var modsat dens bevægelsesretning. Den blev bare ved med at pumpe rundt.
Derefter skiftede jeg til en større spinner for at se om jeg ikke snart kunne komme i kontakt med en lidt større fisk. Efter 2 timer huggede en stor brun han men jeg havde desværre kun fat i ham i sekunder. Jeg fiskede videre i 2 timer mere uden at mærke noget og så skiftede jeg tilbage til den mindre spinner og så huggede en havørredhan på 1,7 kg og 55 cm.
Derefter tog jeg hjem.
Jeg så en del firben ved vandet. Det har jeg ikke set der før selvom at jeg har været der et par gange før. Det var meget hyggeligt. Isfuglen var også på besøg en enkelt gang.

27-7-2009
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Donnerwetter!
Dejlig fisk, simpelthen.
27-7-2009 21:54:38