© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Vinterfisk



Havørred Kysten på 2,6 kg. og 63 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Januar lakker mod enden og jeg kan se tilbage på en ganske godkendt måned hvad angår havørredfiskeriet på kysten. I min genopstandne fangstjournal har jeg logget 8 ture, hvoraf de syv har givet fisk på tasken. Det har primært været ture på 2-4 timers varighed men med bopæl på Mols er der heldigvis aldrig langt til en sulten havørred! Ialt er det blevet til 16 blanke over målet og 8 under. Nedfaldsfisk har der endnu ikke været nogle af, men jeg fik dog en enkelt nyblank i december måned. De kommer sikkert drysende når vandet bliver lidt varmere igen.

Månedens største fisk huggede på en dag hvor jeg først havde fisket stykket igennem med blink uden resultat. Efter skiftet til bombarda og flue kom der heldigvis mere skred i tingene og på et begrænset område fik jeg hejst en håndfuld fisk, hvoraf den bedste er afbilledet her. Den gav en ganske underholdende kamp med flere spring i de høje bølger, så jeg var en glad mand da jeg kunne nette den under en omgang dødsrulning. Dagens næststørste var endnu en respektabel fisk omkring 54 cm og tyk som en gris, dem ser man ikke alt for mange af herude. Maveindholdet på den ene hjemtagne fisk var i øvrigt børsteorm, fisk og rejer. Især børsteorm har været meget dominerende i maveindholdet på de hjemtagne fisk i både december og januar, så selvom Pattegrisen og Skøjteprinsessen gør det godt, så tror jeg at februar skal bruges til at eksperimentere lidt med børsteormsfluer.

Jeg håber jeg med denne lille rapport har inspireret nogle til at komme afsted og glæder mig til at se nogle flere fisk på hjemmesiden!

28-1-2015
Tue Petersen | tuepetersen@hotmail.com
Det tager jeg som første tilmelding, Bjarke. Det er stærkt. Og tillykke med fisken! Rart at få skubbet nogle af alle de skidtfisk væk fra forsiden.
1-2-2015 16:32:09
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
@Nicki

Hvis destinationen bliver syddjurs den 21. Februar, så kunne det da sagtens tænkes.:-) Det handler kun lidt om fisketeknik, at være hvor fiskene er, er klart det vigtigste!
31-1-2015 22:45:31
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Søndag er perfekt! Jeg glæder mig allerede.
30-1-2015 13:18:42
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
For hulen Bjarke. Der er ingen tvivl om at du kan noget de fleste af os godt gad vi kunne. Kommer du ikke snart med på en ulketur så jeg kan aflure lidt af dit tryl?
29-1-2015 21:34:15
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Jamen du kunne kun om aftenen eller i weekender og fisken her er fanget en morgen inden jeg tog på job! Giv mig nogle valgmuligheder og jeg skal gøre mit ypperste for at finde en forel til dig. Hvad med på søndag?
29-1-2015 14:35:56
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det virker, det med inspirationen. Men hvor var den invitation jeg har fedtet for? Nu købte jeg endda det anviste grej i et desperat forsøg på at komme ind i varmen ;o)
Tillykke med 60+ blankfisken.
29-1-2015 8:26:54