© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Pærenaps



Gedde på 5,35 kg. og 87 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Kasper havde inviteret på en weekend fuld af fiskesjov på noget, for mig, nyt vand. Jeg var fuld af forhåbning om en 10'er, og havde skaffet en snes store skaller til projektet.
De store skaller fik hurtigt ben at gå på, og da vi måtte sætte nogle lidt mindre på, så gik det hverken hurtigere eller langsommere. Der var bare hele tiden nap.
Kl. 14:30 lørdag var der ikke flere skaller. Så vi gik på land, og riggede om til de gummifisk, jeg heldigvis havde i bilen. Ud på vandet igen, og så fortsatte det i samme tempo. Lørdagen bød på ca. 40 fisk fanget og genudsat.

Søndag var vi klar igen med en ny forsyning af 70 skaller. Ikke store skaller, de fleste i størrelsen "velegnet til sandart mere end gedder".
Vinden var taget til, så vi besluttede primært at fiske fra anker på et par af de spots, der havde givet flest fisk dagen før. Det blev igen helt vildt, og da dagen var omme var der kun 15 skaller tilbage.

Desværre bar begge dage præg af, at alle fisk øjensynligt vejede mellem 3 og 6 kg. Kasper fik en enkelt rigtigt tyk vinterfisk på ca. 7 kg som turens største.

Fisken her ovenfor fik en venlig lodsejer til fiskefrikadeller. Altså var grunden til at den blev målt og vejet, at den var død. Vi trængte vist desuden til at blive kalibreret lidt på vores vurderinger af størrelse. Men så kan jeg da lige låne førstepladsen igen, ikke Morten? :)

Ged eat ged og rumål:


Tak for turen Kasper!

15-2-2015
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Fedt foto det nederste der.
16-2-2015 18:32:55
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Der er dømt skak, men bestemt ikke mat.
16-2-2015 17:40:21
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Jo tak i lige måde, mine fingre gør nas, ikke så tit man skal håndlande så mange gedder på så kort tid. Fisken du sidder med der, havde et pitmærke i sig, og biologerne får alle data på den. Desuden kan jeg informere om, at den havde forgabt sig på to mindre brasen samt en håndfuld skalleyngel på 3-4 cm, ergo vi kan gå endnu længere ned i størrelsen på agnfisk, men måske man skulle droppe det dobbelte krogsæt så :)
15-2-2015 23:18:18