© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















På eventyr



Havørred Kysten på 0 kg. og 58 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Da kysten på Djursland ikke rigtig spiller for tiden havde jeg overtalt Martin og Tue til et sats sydpå. Vi tog min jolle på slæb så vi kunne udforske lidt for mig ukendt havørred terræn. Fiskeriet blev ikke det vilde bonanza men en havørred på 58 cm taget på en Brenda ved 5 tiden om morgenen reddede i høj grad min tur. Martin var lidt skarpere og snuppede 4 havørreder på ca. 50-53 cm, også på en Brenda. Vi fik desuden alle tre en ordentlig bunke undermålere. De tre pæne fisk tog Martin på stribe i høj solskin kl 8 om morgenen i blikstille vejr. Vi var egentlig tilbage i lejren for at spise da jeg observerer noget molør i overfladen længere henne af stranden. Ingen marsvin kommer til overfladen, så vi spæner alle 3 afsted uden linekurv eller fluebokse. Det viser sig at være lidt blandede fisk der er inde for at jage og klemt inde mellem Tue og jeg er ministeren ikke for beskeden til lige at plukke 3 hurtige havørreder inden fiskene en time senere forsvinder igen. Det er forskellen på at være skarp og ikke-skarp!

Tue fik desværre ikke sin første havørred over målet på flue men respekt for at knokle igennem med fluestangen stive 12 timer selvom især natten var hård. Her stod det ned i stænger så det var helt vandvittigt samtidig med at vinden var decideret ubehagelig. En skærende konstrast til den fantastiske aften og morgen vi oplevede på spottet. Nogle gange ligger eventyret lige for ens fødder

Tak til Martin og Tue for en fed tur.

29-7-2009
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Det var en fed og "vand-vittig" tur! Tak for den!

Næste gang - og der bliver helt sikkert en næste gang - skal vi have fat i en af de store ørreder der svømmer omkrig derude!

K og B

Martin
30-7-2009 15:40:56
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Rigtig rigtig fin fisk og lyder som en fed tur :) Tillykke med den!
30-7-2009 11:03:29
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig fisk - tillykke med den! Men grisk nok, at man eftrhånden skal op i den størrelse for at kunne få point på listen..! Det er nok ikke i denne kategori at konkurrencen skal vindes... ;o)
29-7-2009 13:29:12
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
vild tur
29-7-2009 9:39:47