© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Referat kysttur den 21. februar


Lørdag den 21. februar var dagen, hvor en håndfuld håbefulde ulke skulle forsøge sig med kystens blanke. Men lad det være sagt med det samme. Mols levede ikke op til sit sædvanligt gode ry denne dag. DMI havde meldt en kølig nordenvind hele dagen, og Andreas Svarers profetiske bemærkning ”held og lykke med den nordenvind” til undertegnede varslede en lang og kold dag. 

DMI havde også meldt mest tørvejr, men personligt havde jeg ikke mange sekunders samlet tørvejr. En konstant let regn eller slud fra skyerne var åbenbart en af dagens vilkår.


Af forskellige årsager kom vi ikke rigtigt samlet afsted. Jens blev syg. Laurits blev på magisk vis syg og rask. Undertegnede var til gøgl indtil kl. 12. Afsted kom vi da i forskellige hold. Schacksen og Jakob H var først afsted. Jonas, Karsten og Lasse var de næste der forlod Aarhus. Nogenlunde samtidig og som de sidste forlod undertegnede, Nicki og Laurits Aarhus.


Der var ikke meget aktion rundt omkring. Jonas R. havde smidt en fin fisk ved Isgård først på dagen, men derudover havde ham, Karsten og Lasse ikke mærket meget. Schacksen og Jakob H. havde vist nok været ved yderkysten uden held inden de kørte til Esby. Nicki og Laurits var vist nok kørt direkte til Esby, og jeg selv fiskede på stykket som jeg kalder ”Vigen” inden jeg med uforrettet sag også kørte til Esby. Stykket er langt og sådan en håndfuld fiskere fylder ikke meget på den plads, så den fik en del opmærksomhed resten af dagen. Men ej heller her var der den store opløftning at hente. Selv bummede jeg en mindre fisk lige ved parkeringen, men det var også det eneste jeg så til liv hele den dag. De fleste havde end ikke kontakt med fisk hele dagen, og en kombination af det og et koldt og vådt vejr gjorde, at der ikke helt blev fisket indtil solnedgang.


Dagens mest bemærkelsesværdige begivenhed var Schacksen og Jakob H’s møde med en skarv, der i sultens hellige ånd havde forbrudt sig mod en meget meget stor ulk. Og dette billede må stå som en skamstøtte over enten total uduelighed eller blot sort uheld på kysten.


Tak til alle der deltog! Vi tager grusomt revanche i Aabenraa – vent og se!


14-3-2015