© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Status



Gedde på 7,5 kg. og 101 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Geddesæsonen lakker mod enden, og det er tid til at gøre status, i det jeg vist ikke når flere ture før 1. april, og dermed går i et frivilligt gedde-cølibat på nok godt ½ år.
Det blev ikke til de fisk, jeg havde håbet på. Det startede rigtigt godt i november, med mange lange fisk og endda en der lige kunne klemme sig op på 10+, men derfra sløvede det ud. Mange er det blevet til, særligt segmentet lige omkring 7 kg har været usædvanligt godt dækket ind, men de sidste 10 cm manglede lige på alle ture i 2015 ind til videre.

Gedden i denne rapport var oppe at vende på en forhastet tur efter arbejde i dag, hvor jeg vist fik klemt lidt rigeligt med stænger ind, og fiskede fuld bestykning selv om jeg var solo i båden.
Jeg bilder mig selv ind, at den var glad for at jeg fangede den. I hvert fald fik jeg befriet den for et grimt krogrig med tre styk anløbne trekroge, hvoraf den ene var vokset godt ind i saksen, og en anden havde slidt gevaldigt på brystfinnen. Dette uvelkomne ballast var sikkert også grunden til, at den ikke havde huld til at trække vægten længere ned.

27-3-2015