© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ubåds-torsk



Torsk på 9,56 kg. og 96 cm. fanget af Torben Ankjærø

Beretning
I får lige en beretning fra den 20-timers vragtur med MS muddi fra Thyborøn, som jeg var på sammen med min far, bror og venner.
Første stop var ved en sunket ubåd. Det er meget lækkert, at fiske på ubåde, da det er begrænset hvad er kan sætte sig fast i den. Torske-størrelsen var ok, om end ikke det vildeste jeg har prøvet. Største fisk på båden tilfaldt mig, så den melder jeg til her. Efter at have været på Vesterhavet op til ca. 15 gange har jeg endnu ikke fået et ægte måler, så med denne nye PR er jeg da pænt tæt på efterhånden.
Resten af dagen var der ok med fisk, men størrelserne var ikke noget at prale af, og det blæste op til nærmest kuling, og blev for svært at fiske. MS muddi er selvsamme båd som ulkene kom ud i på første hav-ulketur, men denne gang uden pærens trykkede ribben. Der var dog et par stykker, som ofrede lidt til havguderne - det er næermest mere reglen end undtagelse på disse ture, hvor Vesterhavet viser hvem der bestemmer.

25-5-2015
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Ýes Allan, det er rigtigt set at vi forsøgte efter havkat med frisklavet "muslingestrømpe". Men skipper mente, at vi fiskede på for lavt vand til Havkat, og at det primært var deres 2-dages vragture, hvor der blev taget havkat. Så det var lidt ærgerligt, at de ikke var skarpe til at melde det ud på forhånd, når jeg nu havde brugt en del tid på at stoppe friske, håndplukkede musligekød næmsomt ned i en cylinderformet "bomuldsstrømpe" specielt indkøbt til formålet via et apoteket.
Det viser bare, at man virkelig skal spørge ind til benet med ens ønsker, inden man tager ud på turen.
torskene var dog glade nok for muslingerne, og jeg fik også en enkelt mindre lange på "sort lakrids" som skipper kaldte min sorte jighale.
27-5-2015 11:11:40
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Puha det er en farlig båd at være ude i :), men stort tillykke med den nye PR. 16. gang er lykkens gang, når det gælder målere :)
25-5-2015 22:22:02
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Sejt, tillykke! Er det rigtigt set, at du forsøgte efter havkat med musling i nylonstrømpe?
25-5-2015 19:46:35