© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Grådig bækørred



Bækørred på 0 kg. og 44 cm. fanget af Henrik Ravn

Beretning
Tørfluesæsonen har ikke været værd at ringe hjem om i år. Vejret bliver aldrig bedre. Enten er det pisse koldt eller også blæser der vildt og voldsomt. Majfluerne er dog så småt begyndt at klække, men det har ikke rigtigt været godt, som vi kender det fra tidligere endnu.
Jeg havde dog en tur med godt fiskeri en times tid. Der var tordenbyger i luften og skyerne meget sorte. Det smådryppede indimellem. Majfluerne klækkede i perfekt antal og fiskene udnyttede situationen. Hurtigt fik jeg en fisk lige under 40 cm og efterfølgende 3 mellem 30 og 35 cm. Og endelig kommer jeg forbi en bedre fisk der hapser en majflue en gang i mellem. En french partridge bliver serveret for den og den tager ukritisk. En rigtig flot bækørred med ekstra mange røde prikker på 44 cm ryger en tur forbi netrammen.
En time senere er jeg på vej tilbage mod bilen og her står en fin fisk og ringer præcis det samme sted som fisken på 44. Situationen gentager sig, som havde jeg spolet filmen tilbage. En french partrigde bliver serveret og fisken tager ukritisk. Det er uden tvivl den samme fisk på 44 cm med ekstra mange røde prikker. At den ville lade sig narre to gange inden for en time havde jeg ikke regnet med!
Imens jeg fighter fisken begynder det at pisse ned og klækningen stopper.
Og for at det ikke skal være løgn gentog filmen sig dagen efter igen. Den er helt tosset med french partridge. Den her i hvert fald spist den 3 gange inden for 24 timer..

3-6-2015
Tommy Norin | tommy.norin.mail@gmail.com
Haha, fedt! Flot fisk Henrik. Ville ønske jeg var der til at fiske majflue. Det trøster mig lidt at høre, at sæsonen ikke er alt for god... ;-D
5-6-2015 18:30:40