© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Suder Ref.


Suder ref. Bedre sent end aldrig.

At sige vejret var på vores side, er måske lidt forkert. Det blæste en pelikan og vinden var mildest talt ikke særlig varm. Alligevel lykkedes det dog de 5 faste tilmeldte, samt en altid velkommen” sidste tilmelding” på dagen i form af en vis Hr. Bækkedal. Tror nu han var godt tilfreds med den pludselige indskydelse, at han da måtte deltage på en sådan tur. Allan og undertegnede, men nok Allan havde givet dem nogle godbidder i dagene op til turen, så der var chance for succes. Takker for den gode support Allan. Vi samlede os i en stor rundkreds og afventede alle spændt lodtrækningen om pladserne.  ”Lodtrækning” var det måske ikke helt da vi slog med terninger, men det går nok. I hvert fald forløb terningeslåningen på app’en nogenlunde med kun et par runder krig mellem os(tror nok sveden kom frem på et par ulkes pander under seancen).  

Efterfølgende blev der ikke løftet sløret alt for meget fra de forskelliges strategi, faktisk var de alle meget hemmelighedsfulde ;) Det er jo point vi dyster om. Alligevel løftede Allan sløret for noget hjemmelavet paste i en bøtte - for dælan det gav rigtig god mening! Så tak for input Allan, det skal i hvert fald have forsøget i næste sæson. Holdene blev således: Allan og Lasse, Jens og Bækkeren, samt Præsten og undertegende. Vi havde aftalt og holde løbende kontakt over sms mellem os, men det slog grueligt fejl og der blev ”svinebobbet” fra Allan og Lasse side. I hvert fald kunne man i det fjerne både høre skrigende meldere og jubel, men ak desværre ingen sms’er om fangster. Hmm, stoltheden var over Præsten og undertegnede, nok mest undertegnede nægtede i hvert fald, at ringe for at hører hvad alt postyret handlede om.  Imens jublen stod på fra alles andre sider end på Præsten og min plads, vi fangede nada! Bevares der var enkelte bobler, men ingen løft. Faktisk nåede vi så langt ud på et tidspunkt, at præsten begyndte at messe i stedet for at holde øje på flådet.

 Kl. var blevet 21 da Bækkeren som allerede havde landet en flot fisk, ville have mere. Pludselig så vi at han igen stod med fisk, eller gjorde han? Noget var gået helt galt og linen var alle andre steder end på spolen. Han havde desværre fået en stor fuglerede, som tog ham flere sekunder ja faktisk måske næsten 30 sek at få viklet ud. Linen til fisken blev slap af flere omgange, men heldigvis endte det hele godt og Jens kunne med sikker hånd nette endnu suder for Bækkeren.  Bækkeren var nu rykket i førertrøjen. Af andre skønne ting på turen må også nævnes, at Lasse fik sin første suder under kyndig guidning af Allan! Det må bare herligt, at få en nyt art på sit cv. Dermed kunne Lasse skrive ”storsuderjæger”  på cv’et efter turen og en ny æra kunne begynder for ham. Turen endte og vi gjorde kort status på turen ved bilerne, hvor Bækkeren’s tinca tinca blev udnævnt til ”turens fisk” mens Allan blev den ukronede konge og kunne kalde sig selv for ”mr. Top rod” med en stor sejr i antal landede fisk! Faktisk landede han dobbelt så mange som nr. 2.

Knæk og bræk Alle         


7-7-2015
Jens H | jens_lillelund@hotmail.com
Ja tak for turen endnu engang. Jeg tror snart jeg har en suder eller to til gode :-)
8-7-2015 18:42:41
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Tak for turen, det var igen-igen en af de gode.
7-7-2015 22:03:39