© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Havørredtur til Lerkenfeldt


Lørdag d. 18 juli var 3 håbefulde lommeulke på tur efter havørred i åen. Tue og Henrik mødtes ved biohuset kl. 16.00, mens chaufføren Allan var lidt sent på den. Vi kom dog inden længe afsted og Tue satte sig godt til rette bagi med Tour de France på smartphonen. Snakket gik lystigt med politiske holdninger, så Tue fik nærmest ikke set Tour de France og heller ikke stillet særligt mange spørgsmål til åfiskeriet, selvom han flere gange påpegede at han havde virkelig mange spørgsmål.

Fremme ved parkeringspladsen blev der spist madpakker og drukket cola, mens Allan tømte bilen for grej over i hans rygsæk. Vi nærmede os ”hastigt” åen og det begyndte at grible i fingrene. Alle havde orm på krogen og var maks klar på nab. Det blev hurtigt til et par småfisk til Allan i første sving og lidt længere nedstrøms slog Tue og Henrik til.



Længere nedstrøms fik Henrik 2 undermålere på omkring 35 cm og kort efter lød det fra det fjerne: ”jeg har den!”. Det varede dog ikke mange sekunder inden Allan mistede kontakten til hvad der virkede som en rigtig fin fisk. Vi kæmpede videre og inden vi vidste af det var klokken over 22 og vi blev enige om at bevæge os tilbage mod bilen inden det blev for mørkt.

Godt nok missede Allan hans chance, men han fik set sin frygt i øjnene denne aften og det så ud til at udfaldet var godt. Måske frygten for heste er kommet til livs?



Da mørket faldt slap kræfterne op og turen gik mod århus. Snakken gik igen lystigt. Det lykkedes at diskutere politik det meste at turen hjem uden skænderier og 1 time ved biohuset inden turen gik helt hjem kl. 01.

 

Tak for en hyggelig tur!

 


2-8-2015